INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Un jucător forțat să plece de la Antwerp acuză: „Bölöni mi-a luat toate clipele frumoase. Dau vina pe el”

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 12:25

Geoffry Hairemans (27 de ani) susține că „antrenorul m-a folosit încercând să mă facă să cedez. A sperat să las capul jos și să joc prost. N-a avut succes”.

Loți Bölöni a avut o relație bună cu Geoffry Hairemans, chiar dacă nu l-a folosit prea mult în doi ani la Antwerp.  

Antrenorul a regretat la un moment dat: „Geoff e un băiat care sigur ar merita să joace mai mult și poate că uneori am greșit față de el. Îl văd cum suferă că nu îl las să evolueze. Suferința lui mă rănește... Știu că, indiferent ce alegeri voi face, el va fi mereu bun și nu va reacționa niciodată”.  

L-a titularizat pe stângaciul cu numărul 10 la startul acestui sezon, dar Hairemans a ales să se transfere la Mechelen.

„M-a afectat profund”

Și, după transfer, a spus ce avea pe suflet. „Bölöni m-a folosit încercând să mă facă să cedez. A sperat să las capul jos și să joc prost. N-a avut succes. Am fost printre cei mai buni”, a declarat Hairemans în Gazet van Antwerpen. „În același timp, cuvintele lui despre mine, «Îl iubesc și mă doare că nu e în echipă», și-au pierdut efectul. Chiar dacă el credea că fanii vor să le audă”.  

Decarul, 27 de ani, a mai spus: „M-a afectat profund. Mi-a luat toate clipele frumoase. Doar patru minute în play-off. Niciun minut în finala play-off-ului cu Charleroi, nici saptămâna trecută, cu Alkmaar. Dau vina pe el, da!”. 

„Și grație lui Bölöni, m-am afirmat în fotbalul belgian”

Hairemans le-a zis însă jurnaliștilor flamanzi: „Atenție! Nu spun că totul a fost rău. Și grație lui Bölöni, m-am afirmat în fotbalul belgian. Dar ce s-a întâmplat apoi... Sper să nu se repete și la Mechelen”. 

„Antrenorii secunzi, jucătorii, fanii... Toți credeau în mine. Dar, din păcate, persoana care decidea nu avea încredere” - Geoffry Hairemans, fost mijlocaș Antwerp

60 de minutea fost media minutelor jucate de Hairemans la Antwerp cu Bölöni (4.014 în 67 de meciuri)

VEZI ȘI:

Starurile nemților au luat-o razna! Christoph Metzelder, suspectat de pornografie infantilă, iar Jerome Boateng, anchetat pentru agresarea fostei iubite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  04 Septembrie 2019, 14:13

Un jucător forțat să plece de la Antwerp acuză: „Bölöni mi-a luat toate clipele frumoase. Dau vina pe el”......io am o klipă fruomoasă...GSP cască gura...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează