CAMPIONATE  ·  STRANIERI

Cosmin Moți tocmai a semnat pe doi ani: „Echipa inimii mele”

34 de goluri înscrise are Moți pentru Ludogorets
34 de goluri înscrise are Moți pentru Ludogorets

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 15:09

Dacă își va duce noul contract până la capăt, Cosmin Moți (35 de ani, fundaș central) va juca un deceniu la Ludogorets Razgrad. Are o țintă clară: „Vreau să pun o stea pe tricou, steaua celor zece titluri”.

„Tricolorii" se simt excelent la Ludogorets. La o distanță de o zi, și Keșeru, și Moți și-au prelungit contractele la campioana Bulgariei.

  • Ieri, Claudiu a semnat pe încă două sezoane. „Sunt aici de cinci ani și parcă m-am născut aici în fotbal. Mai am încă multe de oferit. Probabil mă voi retrage la Ludogoreț", a spus atacantul în vârstă de 33 de ani și jumătate. Keșeru e golgeterul all-time al verzilor, alături de care a cucerit 6 trofee;
  • Astăzi, Cosmin a încheiat și el un nou acord, care îl va ține la Razgrad până pe 30 iunie 2022. Și are acum 35 de ani și jumătate!

Moți ar fi campion în fiecare an jucat în Bulgaria

„Sunt fericit, Ludogoreț este echipa inimii mele. Vreau să pun o stea pe tricou, steaua celor zece titluri. Aceasta e ținta mea. Vreau să-mi termin cariera la club". În acest sezon, formația bulgară ar putea câștiga al 9-lea campionat. Al 10-lea, în 2021. Iar Moți ar avea 9 titluri! Ar fi campion în fiecare sezon jucat în verde. 

Numele său e parte din istoria lui Ludogoreț. Datorită lui s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor, în 2014, după ce a transformat un penalty și a apărat două în fața Stelei la loviturile de departajare din play-off. De atunci, una dintre peluzele stadionului se numește Cosmin Moți.

120 de goluria marcat Keșeru în 200 de meciuri la Ludogoreț în toate competițiile

277de partide are Moți pentru campioana Bulgariei

VIDEO Cosmin Moți: „Am pariat! Puneam pe meciurile din Champions League”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
Mihai Dinu  •  06 Mai 2020, 22:37

Respect, Cosmin Moti !

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1