INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Cosmin Olăroiu, o nouă performanță în China

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 11:14 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 19:03

Echipa lui Cosmin Olăroiu (51 de ani), Jiangsu Suning, a reușit să învingă Tianjin TEDA (4-2 d.p.) în semifinalele Cupei Chinei și s-a calificat în finală.

Cosmin Olăroiu a reușit o nouă performanță extraordinară în China. Jiangsu Suning s-a calificat în finala Cupei Chinei după victoria la penalty-uri (0-0; 4-2 d.p.) împotriva lui Tianjin TEDA, și o va întâlni pe câștigătoarea semifinalei dintre Wuhan Zall - Shandong Luneng Taishan. În prima partidă dintre cele două posibile adversare ale antrenorului român scorul a fost 5-0 în favoarea lui Shandong Luneng Taishan.

Cosmin Olăroiu, răsfățat de patronul lui Jiangsu Suning

După ce a reușit să o detroneze pe Guangzhou Evergrande, de opt ori câștigătoare a titlului în ultimele nouă sezoane, Cosmin Olăriu va fi răsfățat de patronul clubului chinez, care a declarat: „Jiangsu Suning a câștigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanță. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră. Va fi începutul a ceva măreț. 

De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem și spre alte trofee. Vom investi și mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem și mai mulți tineri către acest sport”.

VIDEO Sărbătoare în vestiarul lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

I-a lansat o superprovocare lui Messi: „Sună-l pe președintele clubului și du-te la ei! Ar fi scenariu de film”

Pierre Webo a avut nevoie de ajutorul doctorului după scandalul de rasism de la Paris: „Ziua de 8 decembrie va rămâne în istorie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1317172921665267
Laurentiu Ionescu  •  12 Decembrie 2020, 17:28

pe nimeni ! cel mai plictisitor antrenor

remarque
remarque  •  12 Decembrie 2020, 16:12

pe cine intereseaza?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează