INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Ofertă pentru Olăroiu din zona Golfului » Răspunsul antrenorului român

Cosmin Olăroiu (51 de ani) ar fi refuzat recent o ofertă venită din partea celor de la Al-Nassr, locul 5 din Arabia Saudită.
Cosmin Olăroiu (51 de ani) ar fi refuzat recent o ofertă venită din partea celor de la Al-Nassr, locul 5 din Arabia Saudită.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 18:29 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 19:04

Cosmin Olăroiu (51 de ani) ar fi refuzat recent o ofertă venită din partea celor de la Al-Nassr, locul 5 din Arabia Saudită.

Gruparea care are 9 titluri de campioană în palmares s-a interesat de Oli și în perioada în care antrenorul român o antrena pe Suning, între timp desființată.

Cosmin Olăroiu a refuzat oferta lui Al-Nassr

La fel ca atunci, Cosmin Olăroiu a refuzat oferta arabilor, anunță presa arabă, citată de spotmedia, în principal din cauza faptului că Al-Nassr este rivala lui Al-Hilal, fosta echipă a lui Olăroiu.

Jurnaliștii din Golf mai informează că Al-Nassr era gata să renunțe la actualul antrenor, croatul Alen Horvat, pentru a-i face loc lui Olăroiu.

CV COSMIN OLĂROIU:

  • 51 de ani 
  • liber de contract din februarie 
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning 
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu 
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989 
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Cosmin Olăroiu a răbufnit în direct: „M-am săturat ca noi, românii, să fim priviți ca niște persoane umile, care ținem capul jos!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vedeta lui City a semnat un nou contract: încă patru ani la Manchester!

Un fost cel mai bun fotbalist maghiar al anului, demis pentru homofobie și xenofobie!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  07 Aprilie 2021, 21:03

Un mare 0 mediatizat aiurea.

markksson
markksson  •  07 Aprilie 2021, 20:33

Imi place Cosmin, dar titlul video-ului ("Olaroiu a reusit performante colosale") este exagerat. Dintre antrenorii romani care au realizat ceva remarcabil "afara", Lucescu e in continuare #1, cu victoria din UEFA Cup cu Shakhtar Donetsk.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează