INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Vedeta lui City a semnat un nou contract: încă patru ani la Manchester!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 14:40 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 15:06

A doua zi după ce a fost ales omul meciului în victoria cu Dortmund (2-1) în turul "sferturilor" Ligii, Kevin De Bruyne (29 de ani) a semnat nou acord cu Man. City până pe 30 iunie 2025! 

Anunțul a venit pe pagina de Twitter a „cetățenilor", mijlocașul de 29 de ani prelungindu-și înțelegerea cu echipa lui Guardiola valabilă încă două sezoane.

„Am o relație excepțională cu managerul. Din 2015, m-am simțit aici ca acasă, nu am fost mai fericit niciodată! Îi iubesc pe fani și familia mea s-a stabilit în Manchester. Acest club îmi oferă totul și jocul meu a progresat enorm, iar decizia era firească", a mărturisit internaționalul belgian, cotat la 100 de milioane de euo pe transfermarkt.de.

De Bruyne a refuzat o sumă uriașă pentru a rămâne la City

Lui De Bruyne i s-a propus prelungirea contractului cu Manchester City și la începutul acestui an, însă a refuzat un salariu net anual de 17,2 milioane de euro deoarece dorea să fie cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Cel mai bine plătit jucător din Premier League e David De Gea, portarul lui Manchester United având un salariu net anua de 21,6 milioane de euro.

2015e anul în care a ajuns De Bruyne la Manchester City. Anterior a mai jucat pentru Genk, Chelsea, Werder Bremen și VfL Wolfsburg.

Citește și alte știri despre Manchester City:

VIDEO + FOTO City break » Foden îl salvează pe Guardiola, într-un meci în care Hațegan a fost protagonist!

Ovidiu Hațegan, două decizii controversate în City - Dortmund! Starul Borussiei a răbufnit: „Arbitrul ăsta are nevoie de o verificare” + „E cel mai bun transfer al lui City în acest sezon”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  07 Aprilie 2021, 15:07

Un ahtiat dupa bani, daca era fotbalist mergea la o echipa decenta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează