INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Cosmin Olăroiu, poveste cu Anthony Joshua: „A venit să vedem care e mai bun” » Luptătorul preferat din România

Olăroiu e fan al sporturilor de contact
Olăroiu e fan al sporturilor de contact

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 21:10

Antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a împlinit astăzi 51 de ani și a vorbit despre una dintre pasiunile sale, sportul de contact. Fostul fundaș central a dezvăluit că uneori se mai antrenează, dezvăluind totodată și prieteniile pe care le are în acest domeniu.

Cel mai bine cotat român al momentului, Benny Adegbuyi, îl va întâlni în acest an pe super starul Badr Hari într-un eveniment mondial la Rotterdam, pe Ahoy Arena. Olăroiu a anunțat că va încerca să ajungă în Olanda pentru a-l susține pe Benny.

„Îmi place să mă uit la kickboxing, să urmăresc meciurile băieților noștri și știu că acum avem un meci important noi toți românii prin Benny, care va lupta cu Badr Hari, unul dintre cei mai buni luptători din istorie. Sunt fanul lor. Dacă o să pot, îți dai seama că o să merg. Benny știe că sunt alături de el și de ceilalți sportivi români. Chiar dacă nu mai avem aceeași amploare, sportul și sportivii din România crează o imagine acestei țări. Și Benny, și Simona, și toți cei care ajung la nivelul acesta", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Look Plus. 

Olăroiu, relație specială cu Joshua

Acesta a fost prezent anul trecut la celebrul duel dintre Anthony Joshua și Andy Ruiz, când britanicul și-a recucerit centurile pierdute. Oli l-a cunoscut pe Joshua când antrena la Dubai.

„L-am cunoscut pe Joshua când eram la Dubai, a venit și glumeam să vedem care e mai bun. El la fotbal sau el la box. Și am jucat fotbal de două ori. Box nu avea sens să încercăm. Am câștigat noi, dar m-a impresionat. Nu am văzut un om care are 4 centuri mondiale și să aibă atât de mult bun simț", a rememorat omul care a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA.

„Trebuie să fii puternic fizic și moral într-un astfel de sport și trebuie să învățăm de la ei. E un sport foarte greu, mult mai periculos decât fotbalul"
- Cosmin Olăroiu

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

FCSB. Cosmin Olăroiu, caracterizat de fostul lui elev: „Era periculos! Mi-a dat sângele din cauza lui”

Cosmin Olăroiu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce i-a transmis după ce a fost criticat pentru că nu ajută financiar doctorii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mattteo
mattteo  •  12 Iunie 2020, 10:44

Ce preferinte sa aiba buhaiul.....Mareee antrenor....dupa ce Protasov a batut Lens 4-0 si s-a calificat fara gol primit din grupa cu francezii si Hertha , vine Olaroiu de joaca cu Heerenveen si Rapid, meciuri de Cupa Romaniei, si ia toti laurii. Singura lui mare victorie e acel 2-0 de la Sevilla cu Betis, in care Banel Nicolita l-a facut antrenor cu cele 2 goluri.

4don
4don  •  11 Iunie 2020, 00:28

Si benny e bun la tiktok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează