FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Cosmin Olăroiu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce i-a transmis după ce a fost criticat pentru că nu ajută financiar doctorii

Olăroiu este antrenorul care a calificat-o pe FCSB până în semifinalele Cupei UEFA 2006
Olăroiu este antrenorul care a calificat-o pe FCSB până în semifinalele Cupei UEFA 2006

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 07:37

Cosmin Olăroiu (50 de ani), tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning, a oferit o primă reacție după ce Gigi Becali (61), fostul său patron de la FCSB, a declarat că antrenorul trebuia să doneze mai mult în contextul pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia de coronavirus: „Au costat vreo 50.000 de euro”

Eu nu vreau să apar. M-am implicat si nu am dorit să se știe. I-am întrebat pe doctorii de la Victor Babeș cu ce pot să-i ajut, dar mi-au zis că nu e nevoie deocamdată. Au spus că, dacă vor intra în impas, o să mă sune. M-au rugat doar dacă pot să asigur mâncarea pentru doctori și am făcut asta”, a declarat Olăroiu, la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Au oamenii de mâncare, vezi-ți de treabă”

Becali l-a criticat public pe Olăroiu, după ce tehnicianul român a decis să ofere 100 de porții de mâncare pe zi medicilor din România care combat în aceste săptămâni pandemia de COVID-19.  

„Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare, bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă?  

Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, afirma Becali în urmă cu două zile.

Citește și alte știri despre coronavirus în sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Detalii despre amânare + noul program
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League
  3. Voleiul, primul campionat încheiat definitiv de coronavirus. Cui i-a dat titlul Federația Română de Volei
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc au trimis mesaje video fanilor, parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Martie 2020, 23:04

tiriac asteapta sa ninga sa se dea pe patinoaru flamaropol pe care la construit el . Si-a luat patine inscriptionate cu numele lui

elgabri
elgabri  •  22 Martie 2020, 20:45
Postat de zizu pe 22 Martie 2020, 19:02

Ștefan mandachi,face muuuult mai mult și nu vrea publicitatea infractorului de pipera

;))))))))))))))))))

zizu
zizu  •  22 Martie 2020, 19:02

Ștefan mandachi,face muuuult mai mult și nu vrea publicitatea infractorului de pipera

Vezi toate comentariile (25)
Comentează