INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Coutinho, luat în vizor de unul dintre veteranii de la Barcelona: „Ne pui într-o lumină proastă”

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 17:42 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 18:49

Philippe Coutinho (28 de ani) a revenit la FC Barcelona în această vară după ce a fost împrumutat la Bayern Munchen pentru un sezon. Un episod care a ieșit acum la suprafață este dialogul pe care l-a avut brazilianul cu Sergio Busquets (32 de ani) în ianuarie 2018, atunci când a fost cumpărat de catalani de la Liverpool pentru suma de 145 de milioane de euro.

Busquets, unul dintre liderii vestiarului, l-a convins pe brazilian să renunțe la exercițiile suplimentare, spunându-i acestuia: „Nu mai merge atât de des la sală că ne pui într-o lumină proastă”. Discuția dintre cei doi a avut loc chiar în sala de fitness a clubului, în primele zile ale lui Coutinho pe Camp Nou, în iarna sezonului 2017-2018.

Brazilianul a vrut să facă o muncă suplimentară pentru a se impune în lotul Barcelonei, dar cuvintele lui Busquets l-au făcut să renunțe. A muncit intens la sală în Germania însă, pe durata împrumutului la Bayern Munchen. Presa din Spania a dezvăluit că aceasta este explicația pentru forma fizică a lui Coutinho, fotbalistul fiind vizibil schimbat față de vara trecută.

60 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Philippe Coutinho

Lăudat de antrenor

Koeman s-a aratat mulțumit de evoluțiile lui Philippe Coutinho de când s-a reîntors la Barcelona, lăudându-l la conferința de după meciul cu Sevilla, terminat cu scorul de 1-1: „Ca orice jucător, el are nevoie de ajutor și de încrederea antrenorului, dar trebuie să demonstreze pe teren. În jocurile sale de până acum s-a dovedit a fi un fotbalist excelent”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bartomeu, la un pas să fie demis de la Barcelona! Moțiunea de cenzură contra lui a trecut

Fotbaliștii lui Real Madrid, speriați de competiția din Liga Campionilor: „Un jucător mi-a spus asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează