INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Andrés Palop, portarul care i-a dat gol lui Mircea Lucescu, a învins coronavirusul după 12 zile în spital

Andres Palop, celebrând alături de colegi triumful de la Glasgow. foto: Guliver/Getty Images +30   FOTO
Andres Palop, celebrând alături de colegi triumful de la Glasgow. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 15:52

CORONAVIRUS. Când era la FC Sevilla, în 2007, Andrés Palop a marcat în minutul 90+4 împotriva lui Șahtior, eliminându-l pe Mircea Lucescu din ”optimile” Cupei UEFA.

Fanii Sevillei nu-l vor uita niciodată pe Andrés Palop. Nici Mircea Lucescu. Pe 15 martie 2007, portarul andaluzilor marca în minutul 90+4 împotriva lui Șahtior, egalând scorul (2-2) și permițând echipei lui să intre în prelungirile "optimilor" Cupei UEFA. 

Atunci, a învins în extra-time și, două luni mai târziu, a cucerit trofeul continental al doilea an la rând. Palop apărând 3 lovituri la penaltyurile de departajare în finala cu Espanyol de la Glasgow! 

Palop s-a vindecat de coronavirus

Acum, la 46 de ani, Palop a depășit un obstacol important. Coronavirusul. Fostul goalkeeper a ieșit din spital marți, chiar de ziua portarilor. 

"Am fost 12 zile internat din cauza COVID-19. Am trecut prin clipe dificile, dar mă simt bine în sfârșit, iar rezultatele au ieșit negative. Sunt din nou acasă", a anunțat Palop. 

Sevilla i-a transmis un mesaj emoționant: "După ce ne-ai tras înainte la Glasgow, Donețk și în multe alte meciuri, cum să nu învingi acest rival, Andrés?". L-a învins.

10 trofeea câștigat Palop în carieră: 3 la Valencia, 6 la Sevilla și titlul european cu Spania (2008); a cucerit de 3 ori Cupa UEFA

VIDEO. Adrian Mutu povestește o întâmplare amuzantă cu Adriano

FOTO. Impactul devastator al COVID-19 pe mapamond:

+26 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Editorial Andrei Niculescu » Messi și Cristiano Ronaldo coechipieri? Chiar se putea întâmpla

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează