INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19. Fyodor Smolov a „rupt” izolarea: a fugit din Spania în Rusia, la majoratul iubitei sale

Fyodor Smolov. foto: Guliver/Getty Images +9   FOTO
Fyodor Smolov. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 09:50

COVID-19. Fyodor Smolov (30 de ani), jucătorul împrumutat de Lokomotiv Moscova la Celta Vigo, a încălcat restricțiile impuse de autorități și a părăsit Spania. Motiviul? Maria Yumasheva, iubita sa, aflată în Rusia, a împlinit 18 ani. 

E o relație de notorietate în fotbalul internațional. Smolov, bad-boy-ul din naționala Rusiei, se află într-o relație cu Maria Yumasheva (18 ani), nimeni alta decât nepoata lui Boris Elțîn (decedat în 2007), președinte al Rusiei între 1991 și 1999. 

Maria Yumasheva a împlinit zilele acestea 18 ani, iar Smolov nu a putut să nu fie prezent la eveniment, în ciuda pandemiei de coronavirus cu care se confruntă omenirea.

Celta Vigo s-a opus, Smolov n-a ținut cont

Conform AS, rusul le-a cerut permisiunea celor de la Celta Vigo să călătorească în Rusia pentru unele „motive personale”. Deși clubul n-a fost de acord, Smolov a plecat până la în urmă în Rusia natală, promițându-le spaniolilor că va reveni rapid. 

Încă de la începutul anului, au apărut informații despre relația celor doi. Smolov ar fi cerut-o în căsătorie pe Maria încă de când aceasta era minoră.

+5 FOTO

FYODOR SMOLOV, „DAVID BECKHAM AL RUSIEI”

În trecut, Fyodor Smolov a fost poreclit de Sky Sports „David Beckham al Rusiei”. Motivul? Numele său a apărut pe lista de achiziții a mai multor echipe din Premier League, însă jurnaliștii s-au referit și la trecutul său amoros bogat în evenimente. 

Fyodor Smolov are 14 goluri în 39 de meciuri pentru naționala Rusiei și a evoluat de-a lungul carierei pentru Dynamo Moscova, Feyenoord, Anzhi Makhachkala, Ural, Krasnodar, Lokomotiv Moscova și Celta Vigo. 

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:

Simona Halep despre pandemia de COVID-19: „M-am speriat de coronavirus! Va fi și mai rău în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close