INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Explozie de pozitivi la naționala Italiei: 27 de cazuri » Daniele De Rossi, internat cu pneumonie

Daniele De Rossi
Daniele De Rossi

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 14:10 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 16:30

O treime din componenții delegației Italiei s-a infectat la meciurile din preliminariile CM 2022. Și un „secund” al selecționerului Roberto Mancini a ajuns la spital. 8 sunt fotbaliștii deja afectați de Covid-19 și intrați în carantină, dar nimeni nu a deschis o anchetă epidemiologică la federație.

Scandal la federația italiană, după ce echipa națională a devenit un imens focar de COVID-19. După cele trei meciuri din preliminariile CM 2022, squadra azzurra are o treime din componenții delegației care s-a infectat: 27 de cazuri pozitive! Curios este însă că nimeni n-a luat nicio măsură, n-a verificat dacă s-au respectat protocoalele sanitare și nici nu s-a deschis o anchetă epidemiologică! 

„La Repubblica" dezvăluie că au ieșit pozitivi la testele PCR efectuate mai mulți membri ai staffului tehnic, fizioterapeuți, conducători și operatori TV, pe lângă cei opt jucători care s-au îmbolnăvit și au intrat în carantină - Bonucci, Verratti, Florenzi, Grifo, Cragno, Sirigu, Bernardeschi și Pessina -, afectând echipe din trei ligi, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga!

„De Rossi se simte bine, suntem optimiști”

Ultimul caz confirmat este al lui Daniele De Rossi (37 de ani), care a fost internat la Spitalul Spallanzani din Capitală, pentru a sta sub atentă observație medicală. Fostul mijlocaș și căpitan al Romei are pneumonie, dar starea lui nu provoacă îngrijorare

„Se simte bine și pot spune că suntem optimiști”, a declarat directorul sanitar al spitalului, profesorul Francesco Vaia. Ziariștii cotidianului amintit sugerează că ceva s-a întâmplat pe perioada șederii la Sofia, unde reprezentativa lui Roberto Mancini a jucat împotriva Bulgariei, iar la revenirea în țară au explodat cazurile pozitive.

VIDEO Peripețiile avute de Daminuță cu un antrenor din liga a 3-a din Italia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul pentru care Ștefan Radu a renunțat la naționala României: „Ăsta e adevărul, nu regret deloc”

George Pușcaș a luat nota 3, după o ratare singur cu portarul în partida cu Watford!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
babuilie
babuilie  •  10 Aprilie 2021, 22:22

,

dashben
dashben  •  10 Aprilie 2021, 16:40

radem si glumim,dar cum naibi sa mai aiba covid acum jucatorii de fotbal tinand cont ca exista vaccinare? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează