INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19. Soluție inedită pentru fani în pandemie » Primul stadion DRIVE-IN e gata!

În Danemarca s-a propus soluția originală a unei arene drive-in. +30   FOTO
În Danemarca s-a propus soluția originală a unei arene drive-in.

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 15:39

COVID-19. Midtjylland, o formație din Danemarca, va muta practic tribunele în parcarea stadionului care va putea găzdui până la 10.000 de mașini. ”Așa ne răsplătim cei mai loiali fani”, anunță liderul din Danemarca

Pandemia de coronavirus va lăsa pustii tribunele pentru o foarte lungă perioadă de timp, cele mai pesimiste teorii vorbind de până la 18 luni de fotbal cu porțile închise.

Totuși, cineva a avut o idee genială care să nu încalce legea și distanțarea socială. În Danemarca s-a propus soluția originală a unei arene drive-in. Liderul primei ligi, Midtjylland, a propus un proiect, ce ar da posibilitatea de a urmări live meciurile pentru maximum 10.000 de fani.

 Confortabil și extrem de sigur. În propriile mașini, staționate în parcarea MCH Arena, din orașul Herning, având 2.000 de locuri capacitate!

Asigură și comentariu radiofonic 

"Avem un obiectiv clar în minte și vrem să creăm o experiență unică la stadion, chiar dacă noul coronavirus ne obligă să ne schimbăm obiceiurile. Din păcate, trebuie să reluăm Superliga fără spectatori, dar ne vom descurca", a explicat Preben Rokkjaer, directorul de marketing al clubului. 

"De aceea ne-am gândit, împreună cu autoritățile locale, să amplasăm mai multe ecrane gigant și, în parteneriat, cu un post de radio, să asigurăm suporterilor noștri și un comentariu la meci, în așa fel încât să se simtă ca și cum ar fi în tribună. 

E modul nostru de a-i răsplăti pe cei mai fideli dintre fani și să dăm înapoi ceva regiunii care ne-a susținut întotdeauna". 

VIDEO. Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

FOTO. Impactul devastator produs de COVID-19 pe mapamond:

+26 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona și-a găsit un fundaș stânga de vis » Concurență de top pentru Jordi Alba

Ne ajută și pe noi? UEFA și-a întors decizia și nu mai amenință echipele cu interzicerea cupelor europene

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 Aprilie 2020, 16:34
Postat de Viorel Alexe pe 18 Aprilie 2020, 16:25

Imi doresc salarii muuuuult diminuate pentru fotbalisti si INTERZICEREA scuipatului pe teren! Intelegeti de ce!

EU nu inteleg. EU am fost educat inainte de 22 decembrie deci nu inteleg nimic din ce spui tu dar apropos. Stai linistit Messi si Ronaldo sunt ultimii jucatori care castiga milionul saptaminal. Depresia economica nu inseamna recesiune.. este altceva

1650682991900170
Viorel Alexe  •  18 Aprilie 2020, 16:25

Imi doresc salarii muuuuult diminuate pentru fotbalisti si INTERZICEREA scuipatului pe teren! Intelegeti de ce!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 Aprilie 2020, 16:18

Cind inscrie steaua claxonam

Vezi toate comentariile (4)
Comentează