INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. VIDEO Imagini din Turcia » Ultrașii au găsit propriul mod pentru a-și arăta recunoștința față de medici

Ultrașii și-au arătat recunoștința față de medici
Ultrașii și-au arătat recunoștința față de medici

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 15:00

CORONAVIRUS. Turcia e o altă țară care se confruntă din plin cu epidemia de coronavirus. Până acum, au murit peste 2.100 de persoane, peste 90.000 de cazuri fiind contabilizate la nivelul întregii populații.

Medicii sunt adevărații eroi ai acestor zile, iar ultrașii din „Asociația Suporterilor Karagumurk” au găsit o metodă spectaculoasă pentru a-și arăta recunoștința față de cadrele medicale din Turcia, deși asta a presupus încălcarea regulilor carantinei.

Pe o stradă din cartierul Fatih din Istanbul, câteva zeci de suporteri au întâmpinat o ambulanță la fel cum ar fi procedat cu autocarul unei echipe de fotbal. Cu torțe, fumigene, fanfară, flori și baloane.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Turcia reia antrenamentele pe 5 mai » Florin Andone și Paul Papp luptă pentru cupele europene, Șumudică are emoții la retrogradare

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează