INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

„CR7”, un vis blocat de Premier League! Veste proastă pentru Ronaldo

Cristiano Ronaldo (36 de ani), noul jucător al lui Manchester United, ar putea avea două numere diferite în noul sezon, dacă Edinson Cavani nu va putea renunța la tricoul #7.
Cristiano Ronaldo (36 de ani), noul jucător al lui Manchester United, ar putea avea două numere diferite în noul sezon, dacă Edinson Cavani nu va putea renunța la tricoul #7.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 16:40 / Actualizat sambata, 28 august 2021 18:40

Cristiano Ronaldo (36 de ani), noul jucător al lui Manchester United, ar putea avea două numere diferite în noul sezon, dacă Edinson Cavani nu va putea renunța la tricoul #7. 

Ronaldo nu poate avea numărul său preferat în acest moment, întrucât Premier League nu permite schimbarea numerelor de pe tricou în timpul sezonului. În prezent, Cavani este „șeptarul” lui United. 

„Ce om! Cavani vrea să renunțe la tricoul cu numărul 7”, a spus Rio Ferdinand, legenda lui Manchester United, într-o emisiune de pe YouTube. Problema este că United a trimis deja lista cu numerele la Ligă, iar regula spune că acestea nu pot fi schimbate decât în cazuri excepționale sau dacă un jucător părăsește clubul între timp. 

Concret, dacă Edinson Cavani nu se va despărți de United - variantă improbabilă, conform presei din Albion -, asta înseamnă că Ronaldo nu va putea evolua în campionat cu 7 pe spate la gruparea britanică. 

Totuși, dacă Premier League nu va permite o excepție în această situație, „CR7” ar fi posibil în cupele europene, unde regulamentul permite acest lucru. Cel mai probabil, Ronaldo va evolua la United cu numărul 28 în campionat, același cu care a debutat în tricoul lui Sporting Lisabona.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a lăsat-o pe Juventus pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo (36 de ani) i-a dedicat un mesaj emoționant lui Juventus, la scurt timp după ce a lăsat „Bătrâna Doamnă” pentru a semna cu Manchester United.

Imediat după ce mutarea la Manchester United s-a oficializat, Cristiano Ronaldo și-a arătat recunoștința față de clubul la care a reușit 101 goluri în 134 de partide.

„Astăzi mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino.

Suporterii «bianconeri» m-au respectat mereu și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe conturile sale de socializare.

Cristiano Ronaldo revine „acasă”

Cristiano Ronaldo a ajuns prima dată la Manchester United în 2003, când a fost transferat pentru aproximativ 20 de milioane de euro de la Sporting Lisabona. În cei 6 ani petrecuţi pe Old Trafford, starul portughez a câştigat de 3 ori campionatul, o dată Liga Campionilor, de două ori Cupa Ligii, o dată Cupa Angliei şi Community Shield, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Cele mai spectaculoase goluri marcate de Ronaldo în Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cine a ales numărul pe care îl va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Erling Haaland, de neoprit și în noul sezon! Norvegianul a adus victoria într-un meci de infarct!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  29 August 2021, 09:15

Nu va putea avea nr.7... Nasol! Eu in locul lui nu asi intra pe teren. A inebunit lumea 100%

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  28 August 2021, 22:56
Postat de fcsbesteaua pe 28 August 2021, 20:36

Mars ma!

Nu-l.mai duce la tine acasa ca s-a suparat moderatorul..du-l la el acasă! Stie el la cine ;)

andrei.33
andrei.33  •  28 August 2021, 22:29

Nu poate avea nr. 7?? Ce tragedie!!! Nu mă pot opri din plâns.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează