INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Soția fostului „tricolor”, întâlnire surpriză în vacanță: „Așa se întâmplă în Dubai... dai peste Ronaldinho”

Crina Abrudan, soția fostului internațional Gabi Popescu, s-a fotografiat alături de Ronaldinho, în timpul vacanței petrecute în Dubai. +49   FOTO
Crina Abrudan, soția fostului internațional Gabi Popescu, s-a fotografiat alături de Ronaldinho, în timpul vacanței petrecute în Dubai.

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 22:31 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 22:39

Crina Abrudan, soția fostului internațional Gabi Popescu, s-a fotografiat alături de Ronaldinho, în timpul vacanței petrecute în Dubai. 

Crina Abrudan și Gabi Popescu sunt împreună din anul 2008 și s-au căsătorit în anul 2017. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a avut parte de o surpriză plăcută în vacanță. 

„Cam așa se întâmplă în Dubai, dacă ieși la masă seara, la hotel. Se întâmplă să dai peste Ronaldinho”, a spus Crina Abrudan într-un clip postat pe Instagram. 

FOTO. Crina Abrudan s-a fotografiat cu Ronaldinho în vacanța din Dubai 

Foto: Instagram @crinaabrudan
Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Crina Abrudan și Gabi Popescu formează un cuplu de 15 ani. S-au cunoscut în anul 2008, iar de atunci sunt de nedespărțit. În cadrul interviului pentru sursa mai sus menționată, fosta prezentatoare a dat detalii despre cum a început povestea de dragoste cu fostul fotbalist.

14 selecțiia strâns Gabi Popescu la reprezentativa de seniori, în perioada 1996-1998. A marcat o dată, la 1-1 cu Spania, în 1997

„Ne-am cunoscut pe 8 martie, în 2008. Exact în ziua în care am ieșit eu din Survivor s-au împlinit 15 ani de când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut la o masă la care ieșisem cu mai mulți colegi din televiziune, de 8 martie. Și, de atunci, am rămas împreună. La sfârșitul lui 2008, ne mutaserăm împreună în apartamentul în care am stat patru ani înainte să ne mutăm în actuala casă.”

VIDEO. Crina Abrudan, întrebată de Costin Ștucan dacă a fost abordată de fotbaliști: „Trimiteau un buchet de flori, un SMS, puteai să nu răspunzi”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nicio săptămână fără „Șumudică Show” » Cum a ajuns, din nou, în toată presa din Turcia: „Avem și aici baclavale și fistic”
TURCIA
Nicio săptămână fără „Șumudică Show” » Cum a ajuns, din nou, în toată presa din Turcia: „Avem și aici baclavale și fistic”
Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită: Contra și Stanciu împotriva lui Burcă și Tănase
Arabia Saudită
Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită: Contra și Stanciu împotriva lui Burcă și Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  28 Octombrie 2023, 19:59

De ce nu spune pe cine a intalnit la Biblioteca Academiei?

adrian.7
adrian.7  •  27 Octombrie 2023, 17:19

De ce nu ne spuneți relația Gabi Popescu-Gică Popescu și de ce cumnatul lui Hagi și-a vândut casa din Pipera...Gabi Popescu este cel mai bogat fost fotbalist din Bănie și la nivel de Hagi și Ilie Dumitrescu ca avere

cobra
cobra  •  27 Octombrie 2023, 17:16
Postat de Adrianand pe 27 Octombrie 2023, 09:00

săraca girafa asta esuata, se agata de orice doar sa nu l mai vada pe evazioniatul ala cu fata de bidon turtit

***. Așa ca a trecut repede la treabă! Oricum GSP .. adevarată gazeta a sporturilor! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează