INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristi Chivu „principal” la Inter? Panduru și MM Stoica, dialog în contradictoriu despre antrenorul zdrobit aseară de puștii Barcelonei

Mihai Stoica și Basarab Panduru // foto: captură Orange Sport
Mihai Stoica și Basarab Panduru // foto: captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 10:11 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 10:47

Basarab Panduru (52 de ani) și Mihai Stoica (57) au discutat în contradictoriu pe seama posibilității ca românul Cristian Chivu (41), acum „principal” la Inter Primavera, să preia prima echipă nerazzurra.

Inter Milano are un început de sezon sub așteptări (doar locul 9 în Serie A), iar în Italia se vorbește despre înlocuirea antrenorului Simone Inzaghi.

Printre posibilii înlocuitori ai lui Inzaghi se numără și românul Cristian Chivu, acum antrenor la Inter Primavera, despre care publicația Tuttosport a scris că „reprezintă alegerea internă logică, a luat-o de jos, de la echipa U14, apoi a promovat la Primavera și a cucerit titlul”.

Fost oficial dinamovist, acum conducător de club în Danemarca, despre viața în țara scandinavă: „Știți cât a ajuns să coste un duș fierbinte?”
SILKEBORG - FCSB
Fost oficial dinamovist, acum conducător de club în Danemarca, despre viața în țara scandinavă: „Știți cât a ajuns să coste un duș fierbinte?”

Cristi Chivu, promovat ca „principal” la Inter? Panduru și MM Stoica dialog în contradictoriu

Despre această posibilitate au discutat în contradictoriu Basarab Panduru și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. Dacă Panduru nu-l vede pe Chivu pregătit pentru această responsabilitate, Mihai Stoica consideră că fostul fundaș ar fi o alegere firească.

„Nu poți să refuzi șansa asta când ți se ivește. Nu cred că e pregătit, cum să fie după un an la Primavera? Dar dacă ți se ivește șansa, ce să zici? Că nu ești pregătit?”, s-a întrebat Panduru la Orange Sport.

În schimb, Mihai Stoica a opinat: „Nici Guardiola nu era pregătit când a fost adus la Barcelona. Nici Zidane... (n.r. - la Real Madrid). Chivu, în afară de faptul că a jucat 7 ani la Inter, a mai şi câştigat o gramadă acolo. Chivu a rămas şi a luat-o din sectorul juvenil, apoi Primavera.

El cunoaşte foarte bine filozofia clubului. Pe mine mă surprinde faptul că nu apare un nume de antrenor cu experienţă, totuşi e Inter şi îşi propune titlu...”

Chivu a fost zdrobit marți seară de puștii Barcelonei 

Deși se vorbește despre promovarea la echipa mare, Chivu nu trece printr-un moment bun. Inter Primavera a câștigat doar un meci în ultimele două luni! În rest, a înregistrat 4 egaluri și 4 eșecuri, ultimul rușinos, aseară, 1-6 cu Barcelona în UEFA Youth League, echivalentul Champions League pentru echipele U19 ale cluburilor calificate în principala competiție europeană.

Iar în Italia Primavera, echipa pregătită de Chivu ocupă locul 16 din 18, de baraj, cu doar 3 puncte acumulate în 6 etape!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Italienii reclamă un gest scandalos al lui Xavi pe margine: „Ce rușine! UEFA să ia măsuri” » S-a văzut și la noi, în derby-ul Craiovelor

Informații din „interior” pentru FCSB înainte de duelul cu Silkeborg: „Discut frecvent cu Valeriu Argăseală. Românii au un avantaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
luker
luker  •  05 Octombrie 2022, 11:41

*** ar fi alegerea cea mai logica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  05 Octombrie 2022, 11:29
Postat de VanBasten pe 05 Octombrie 2022, 10:46

Dupa mandatele de succes la echipa nationala si la fecesebe, Nicolae Dica ar putea fi una dintre variante.

Absolut!E mai curajos decat Chivu si indiscutabil mai calit la stres!

brentford
brentford  •  05 Octombrie 2022, 11:24
Postat de VanBasten pe 05 Octombrie 2022, 10:46

Dupa mandatele de succes la echipa nationala si la fecesebe, Nicolae Dica ar putea fi una dintre variante.

Sunt de acord. Dar Dica a fost si este doar A2. Cred ca Gigi ar fi o varianta mai plauzibila,mai ales ca recent se inspira din jocul lui Man City - "tzaca paca".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează