INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIVERSE

FOTO A fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1, dar a pierdut lupta cu kilogramele: „E bolnav, nu mai râdeți de el!”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 11:41

Cristian Fabbiani, unul dintre cei mai buni jucători străini trecuți prin Liga 1, care a câștigat eventul cu CFR Cluj în 2008, a pierdut lupta cu kilogramele.

Ajuns la 35 de ani, atacantul evoluează acum în Liga 4 din Argentina, la Club Social y Deportivo Merlo, iar presa din țara sa natală scrie că acesta ar fi ajuns la 120 de kilograme.

Lângă o fotografie șocantă cu Fabbiani postată pe rețelele de socializare a apărut următorul mesaj: 

„Când o să înţeleagă lumea că este o boală? Nu au încetat să râdă de fotografia asta şi de starea în care e Cristian Fabbiani. Ar fi bine ca lumea să se abţină, să gândească înainte de a râde”. 

33 de meciuri a jucat Fabbiani pentru CFR Cluj, reușind 11 goluri

cristian fabbiani1
Fabbiani în tricoul lui CFR Cluj

Citește și:

Fotbalul spaniol, ZGUDUIT de un scandal uriaș: mai mulți jucători din La Liga și președintele unui club au fost arestați pentru implicare în meciuri trucate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
j0k3r
j0k3r  •  28 Mai 2019, 21:35

a fost unul dintre cei mai buni ce? voi iar aberati. mi-l amintesc pe acest jucator, era mediocru. un atacant de careu extrem de lent si cu o tehnica rudimentara. suturile era la fel de slabe. doar ca era mare, malac.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează