INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Cristiano a vorbit în premieră despre acuzațiile de viol

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 17:30

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre acuzațiile de viol care îi sunt aduse de Kayhryn Mayorga, o americancă de 34 de ani.

"Neg cu hotărâre orice acuzație ce mi-a fost adusă. Violul e o crimă abominabilă ce este împotriva oricărui lucru pe care eu îl susțin. Oricât aș vrea să-mi protejez reputația, refuz să mă implic în spectacolul media pe care-l provoacă unii oameni ca să se promoveze pe seama mea.

Am conștiința curată, ceea ce-mi permite să aștept în liniște rezultatele oricărei investigații", a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.

clipboard01

Scandalul este unul de notorietate. Publicația germană Spiegel a scos la iveală informații frapante anul trecut (detalii AICI). Cazul nu a fost clasat. Mayorga a ieșit acum cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal. 

Ea descrie scena dinaintea violului: "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută". 

Citește și: Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Plan diabolic pus la cale împotriva femeii care-l acuză de viol

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
sharky_04
sharky_04  •  03 Octombrie 2018, 19:58

Daca era Fane Popescu de la tara, scapa fara acuzatie, insa fiind Cristiano Ronaldo cel mai bine platit jucator de fotbal, pac acuzatia de viol, mai bine sa faca precum unii americani cu Acord Consensual pentru Raport Sexual cu o fata, semnat de avocatii ambelor parti, in felula acesta scapa de viol

mosvasile
mosvasile  •  03 Octombrie 2018, 19:38

Atata timp cat e jucatorul lui Juventus,in Europa nimeni nu se va atinge de Cristiano!Poate in America!

vlad.dracul
vlad.dracul  •  03 Octombrie 2018, 19:18

Greşeala lui a fost că s-a încurcat cu prostituata aia, putea să-şi găsească o fată mai decentă care nu i-ar fi dat atâta bătaie de cap. Femeile îl plac, slavă Domnului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează