INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - UDINESE 4-1

CR20 » VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, 20 de ani consecutivi cu gol marcat după „dubla” cu Udinese: „Ca un Lamborghini în accelerație”

Cristiano Ronaldo (stânga), în Juventus - Udinese 4-1 // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Cristiano Ronaldo (stânga), în Juventus - Udinese 4-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 15:36 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 16:07

Din 2002, Cristiano Ronaldo (35 de ani) înscrie mereu și are 15 sezoane consecutive cu măcar 20 de reușite. Duminică, a făcut diferența cu „dublă” și assist în Juventus - Udinese 4-1. „O muncă de supererou”, scrie Gazzetta.

„Nu eu caut recordurile, ci recordurile mă urmăresc pe mine”, zicea Ronaldo după premiul luat la Globe Soccer Awards. Până la cele 767 de goluri ale lui Pelé, Cristiano mai are nouă, dar în ritmul în care înscrie îl va depăși curând pe legendarul brazilian. 

Nu a lăsat să treacă decât trei zile din 2021 pentru a scutura plasa și a devenit CR20! Din 2002, când avea 17 ani, n-a încetat să puncteze. Acum se apropie de 36 și are 15 sezoane la rând cu măcar 20 de goluri semnate!

Cristiano Ronaldo s-a ținut de cuvânt

„Nemilos cu adversarii, generos cu colegii, romantic cu iubita sa. Nu e simplu să devii numărul 1, dar să fii pentru atât de multă vreme e muncă de supererou. Ronaldo se aruncă în căutarea balonului ca și cum ar fi unicul țel în viață. 

Furios după eșecul cu Fiorentina, le-a promis fanilor că vor vedea alt Juventus în 2021, iar cu Udinese a condus echipa ca un comandant în luptă. Vrea al zecelea scudetto la rând și se bate cu toate puterile”, a remarcat Gazzetta dello Sport.

FOTO. Cristiano Ronaldo de-a lungul anilor

+45 FOTO

Cristiano Ronaldo, „asigurare de viață pentru Juventus”

„Doppietta” reușită completată cu o pasă decisivă au rezolvat jocul campioanei (4-1). „Primul gol e ca un Lamborghini în accelerație. Pe lângă al doilea, a regizat golul lui Chiesa. De pe altă lume”, l-a caracterizat cotidianul roz, alături de nota 8. „E asigurarea de viață pentru Juve. «Fenomenul» marchează mereu și alungă problemele”, a completat Corriere dello Sport.

6 „duble”a reușit Cristiano în 11 meciuri din actuala Serie A. Doar Lewandowski mai are șase în Top 5 campionate ale Europei, dar polonezul din 13 partide

VIDEO. Rezumatul meciului Juventus - Udinese 4-1

Lionel Messi, 300 de assisturi în 500 de meciuri

Și Messi ține pasul cu Ronaldo în a vâna recordurile. Căpitanul Barcelonei a reușit, la 1-0 cu Huesca, să ofere a 300-a pasă decisivă (la club și națională), pentru singurul gol semnat de De Jong. Argentinianul a bifat, totodată, al 500-lea meci în LaLiga și prezența sa cu numărul 750 în tricoul blaugrana. Messi a executat a 400-a lovitură liberă, dar nu a marcat, având procentaj de reușită de 8,75%.

Citește mai multe știri din Serie A:

VIDEO AC Milan, sezon excepțional! Ce bornă au atins „diavolii” după 2-0 cu Benevento

Cine este primul jucător dorit de Juventus pentru a reveni în lupta pentru titlu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  04 Ianuarie 2021, 18:11

CR7 si Messi ,sint peste toti ceilalti.CR7 este cel mai bun marcator din istorie . Mesii este cel mai complet(si marcator si pasator).Recordurile acestor colosi vor rezista un secol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează