INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo a ajuns la poliție » Audiat în secret! Atacantul portughez a dat detalii ca martor în dosarul „Football Leaks”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 16:02

Vacanța lui Cristiano Ronaldo a fost întreruptă pentru câteva ore. Starul portughez al lui Juventus a ajuns la poliție pentru audiere în cazul "Football Leaks".

Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost principala țintă în acest dosar. În urma dezvăluirilor hackerului lusitan Rui Pinto, CR7 a ajuns la proces după ce s-a aflat că a păcălit Fiscul spaniol cu 150 de milioane de euro, bani proveniți din drepturile de imagine ascunși în paradisul fiscal caraibian. 

Și tot astfel s-a reluat ancheta asupra acuzației de viol din vara lui 2009, după ce Kathryn Mayorga și avocații săi au readus cazul în fața justiției. 
Potrivit Diario de Noticias, a fost audiat de poliția portugheză luna trecută. Ca "martor și victimă".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close