INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cât mai vrea să joace și unde ar putea să-și încheie cariera: "Se prea poate"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 16:52

Cristiano Ronaldo (33 de ani) admite că ia în calcul să revină în Portugalia, la Sporting Lisabona.

Transferul lui Ronaldo la Juventus a fost pe cât de surprinzător, pe atât de productiv. Italienii au dat lovitura atât pe plan sportiv, Cristiano fiind golgeter în Serie A, cât și pe plan mediatic, acțiunile clubului escaladând noi culmi.

Portughezul spune că mai are până să își încheie povestea aici. 

"Toată lumea din Torino m-a primit într-un mod fantastic. Cu toții ne simțim foarte bine. Nu știu unde se va încheia cariera mea. Momentul, cu atât mai puțin. Încă simt că pot juca la nivel înalt mulți, mulți ani. Dacă mă voi întoarce la Sporting? Se prea poate", a declarat Ronaldo pentru Fox Sports.

4echipe are Ronaldo în carieră, Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino

Vezi și: 

VIDEO Nici Messi, nici Ronaldo » Fostul antrenor de la Real Madrid are o variantă supriză în privința celui mai bun fotbalist din istorie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează