INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - LECCE 4-0

VIDEO Cristiano Ronaldo a mai făcut o victimă în Serie A » Performanța atinsă după ultimul gol pentru Juventus

Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 10:48 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:12

JUVENTUS - LECCE 4-0. Cristiano Ronaldo a marcat aseară din penalty-ul scos tot de el şi a oferit un assist la reuşita lui Higuain. Are 16 reuşite acasă în acest sezon din Serie A, cele mai multe din campionat, la egalitate cu Ciro Immobile.

După ce a ratat un penalty în semifinala Cupei cu Milan, Ronaldo nu mai greşeşte de la 11 metri. A înscris la Bologna, iar aseară a bisat cu Lecce (4-0), reuşind al doilea gol consecutiv postpandemie plus assistul de 3-0 pentru Higuain. 

Cristiano Ronaldo şi-a trecut pe răboj cea de-a 20-a victimă din 21 de echipe înfruntate în Serie A! Doar contra lui Chievo Verona, retrogradată în Serie B vara trecută, nu a putut să marcheze în două dueluri.

Dybala, golul 50 acasă la Juventus

Portughezul, care a încercat un gol din foarfecă (dar fără succes) la poarta opusă celei în care i-a dat gol lui Juventus în Ligă, este devastator în acest campionat în meciurile de la Torino. Are 16 reuşite, egalându-l pe Ciro Immobile, cu care se luptă pentru titlul de "capocannoniere": 23 în total are CR7, 27 atacantul lazial, cu un meci în minus

Recitalul bianconero, facilitat de eliminarea lui Lucioni (31), a fost completat de Dybala, cu eurogolul serii, al 50-lea acasă în tricoul piemontezilor în Serie A şi al cincilea meci la rând în care contribuie la un gol în campionat, şi de Matthijs de Ligt. Juventus s-a despins la şapte puncte la şefie faţă de Lazio, ce joacă diseară cu Fioentina. 

Citește și alte știri despre Serie A: 

Inter Milano și Real Madrid s-au înțeles pentru un transfer de senzație! Italienii plătesc 44 de milioane de euro

VIDEO Thriller pe cinste la Bergamo! Echipa lui Ștefan Radu, întoarsă după ce a condus cu 2-0, într-unul dintre meciurile-pop-corn ale campionatului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  27 Iunie 2020, 14:34

multi se asteapta sa marcheze ca in spania sau anglia cand in fotbalul italian e mai greu cu echipe care se apara pentru ca asta e stilul italian

Vezi toate comentariile (1)
Comentează