INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Răsturnare de situație în scandalul în care Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol de către Kathryn Mayorga

Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 10:58

Scandalul care a făcut vâlvă în toamna lui 2018, cel în care Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol, are parte de un sfârșit abrupt. 

Kathryn Mayorga, acum în vârstă de 34 de ani, e femeia care a susținut vehement în presă în urmă cu mai puțin de un an faptul că ar fi fost violată de Ronaldo. Acum, cazul ia o întorsătură surprinzătoare. 

Potrivit Daily Mail, cazul este, efectiv, închis, după ce luna trecută s-ar fi depus un raport de închidere voluntară a dosarului, înaintat chiar de avocații lui Mayorga!

Sursa citată mai precizează că deocamdată nu e clar din ce motiv ar fi renunțat la proces apărătorii presupusei victime a starului lui Juve. 

De-a lungul ultimelor luni, Cristiano Ronaldo a negat vehement acuzațiile venite dinspre Kathryn Mayorga, iar avocații portughezului au dus lupte grele pentru a încerca să demonstreze nevinovăția fotbalistului.

Cazul pe scurt

  • În toamna lui 2018, Kathryn Mayorga, o americancă de 34 de ani, l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol. Scandalul de notorietate a scos la iveală informații șocante despre acel caz.
  • Mayorga acceptase inițial, la presiunile lui Ronaldo și ale avocaților săi, suma de 375.000 de euro pentru a păstra tăcerea, dar a redeschis cazul în Las Vegas.
  • Mayorga a ieșit atunci în presă cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal.„S-a așezat în genunchui și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută”.
  • Procesul intentat lui Ronaldo s-a sfârșit abrupt. 

Nemții publică documentul care demonstrează că Ronaldo a cumpărat tăcerea femeii care-l acuză de viol

Football Leaks » Ronaldo a descris noaptea din scandalul de viol: ”A zis NU, dar m-a apucat de penis! A fost dur și repede”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1445335148876067
Mihai Dorobantu  •  05 Iunie 2019, 15:42

La nivelul asta iti dai seama ca esti vanat de fripturiste.....

caminero
caminero  •  05 Iunie 2019, 15:38

Dar vai! *** #*** a mai primit niște mărunțiș, și a acceptat să închidă gura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Iunie 2019, 12:58

a mai primit ceva si gata povestea! a fost dragoste!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează