INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Nemții publică documentul care demonstrează că Ronaldo a cumpărat tăcerea femeii care-l acuză de viol

FOTO: Guliver/GettYImages
FOTO: Guliver/GettYImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 09:43

Cristiano Ronaldo, atacantul de 33 de ani al lui Juventus, are tot mai mari probleme în cazul în care este acuzat de viol de către Kathryn Mayorga.

Revista Der Spiegel a publicat azi un document care prezintă un acord între Cristiano Rondlo și Kathryn Mayorga, americanca de 34 care-l acuză că a violat-o în 2009, în Las Vegas.

Potrivit informațiilor, documentul a fost semnat de Cristiano Ronaldo și de avocații săi, după ce i-au plătit lui Kathryn Mayorga suma de 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea.  

Ronaldo i-ar fi cerut acesteia să distrugă orice probă a unei relații între cei doi, iar portughezul ar fi fost de acord să facă un test pentru a demonstra că nu suferă de boli cu transmitere sexuală, pentru a o liniști pe Mayorga și despre care nemții spun că ar demonstra existența unei relații sexuale fără protecție.  "Nu există dubii în privința autenticității documentului", afirmă Der Spiegel.

"Am semnat acel acord pentru că eram terorizată de  faptul că aș putea suferi o umilință în public"Kathryn Mayorga

15389375571564

cr

Christoph Winterbach, unul dintre membrii echipei de investigații de la Spiegel, a relevat faptul că fotbalistul recunoștea în documentele încheiate în 2009: "Ea a spus «Nu» și «Stop» de mai multe ori! Nu voia să facă sex, totuși a arătat că e disponibilă". Acum, el vorbește numai de "consimțând reciproc". 

Context: Publicația germană Spiegel a scos la iveală informații frapante anul trecut (detalii AICI). Cazul nu a fost clasat. Mayorga a ieșit acum cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal, iar poliția din Las Vegas a deschis o anchetă.  Ea descrie scena dinaintea violului: "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută". 

Citește și: Șocul zilei: încă 3 femei îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol! Ar fi agresat o fată de 17 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  08 Octombrie 2018, 14:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează