INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Se îngroașă gluma » Ronaldo nu va fi în lotul lui Manchester United pentru startul pre-sezonului

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 21:03 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 21:17

Cristiano Ronaldo (37 de ani), superstarul lui Manchester United, nu va face parte din lotul „diavolilor” pentru startul pre-sezonului.

Echipa lui Ten Hag va pleca în Bangkok, acolo unde se va pregăti pentru noul sezon. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Ronaldo a invocat probleme familiale, motiv pentru care încă nu s-a întors din vacanță.

Ronaldo nu face parte din lotul lui Manchester United pentru meciurile amicale

Manchester United s-a deplasat în Thailanda, unde își va desfășura prima parte a pregătirii de vară. Acolo, „diavolii” vor juca un meci amical cu Liverpool, pe 12 iulie, pe Rajamangala National Stadium.

Ronaldo nu s-a deplasat cu echipa și întețește zvonurile conform cărora ar negocia cu Chelsea. Portughezul și-a manifestat dorința de a pleca de pe Old Trafford. Manchester United a acceptat să îi ofere lui Ronaldo timp în plus de vacanță, după problemele invocate de lusitan.

Chelsea vrea să îl ia pe Ronaldo

Chelsea vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo. Potrivit SportBible, noul patron, Todd Boehly, s-a întâlnit deja cu Jorges Mendes, impresarul lui Ronaldo pentru transferul portughezului la Chelsea, iar londonezii sunt pregătiți să facă prima ofertă lui United.

Astfel, Chelsea e gata să pună pe masă 14 milioane de lire sterline în schimbul lui Ronaldo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United: „Nici nu știe cum sună imnul Europa League”

Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  08 Iulie 2022, 11:39

Daca Rooney a jucat la Everton dupa United,tu,Cristi,nu ai pentru ce sa joci in alta parte in UK! De cand e UCL asa importanta? Cand iei UCL,dar la tine in tara nu esti campion,n-ai cum sa te numesti cea mai buna echipa din Europa!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  08 Iulie 2022, 02:05

Gloaba mercenara, ce, Europa League ii sta in git.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează