INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United: „Nici nu știe cum sună imnul Europa League”

Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United, Foto: Imago Images
Rio Ferdinand vorbește de frustrarea lui Cristiano Ronaldo la United, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2022 14:32 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 18:31

Dacă rămâne, Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar urma să joace în Europa League după 19 ani în Liga Campionilor. Dar, foarte probabil, portughezul nu va călători cu Manchester United în turneul de pregătire dinaintea sezonului. Despărțirea e aproape.

Cristiano Ronaldo se depărtează pe zi ce trece de United. Deși clubul insistă că starul lusitan este netransferabil, atacantul în vârstă de 37 de ani a lipsit și astăzi de la pregătire. 

Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi
ANGLIA
Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi

Chelsea, ofertă de 15 milioane pentru Cristiano Ronaldo

A patra zi în care nu s-a antrenat la centrul sportiv Carrington, susținând că are „probleme personale” de rezolvat în Portugalia. Foarte probabil, nu se va îmbarca mâine cu „Red Devils” în avionul spre Thailanda, acolo unde va începe turneul de vară, ce va fi continuat în Australia. 

2023 este anulîn care expiră contractul lui Ronaldo la clubul din Manchester

Daily Mail anunță că Todd Boehly, noul proprietar al lui Chelsea, a discutat cu Jorge Mendes, agentul jucătorului, și ar plăti 15 milioane de euro pentru a-l lua de la Manchester

Rio Ferdinand: „Îi înțeleg dezamăgirea lui Cristiano Ronaldo” 

Rio Ferdinand, fost fotbalist al lui United, în prezent analist la Sky Sports, îi ia apărarea lui Cristiano în fața fanilor supărați. 

Nu e fericit, nu poate fi satisfăcut, nici eu n-aș fi. Oricine care vrea să câștige meciuri și trofee nu ar fi mulțumit când echipa ta nici măcar nu se califică în Liga Campionilor. Ronaldo nici măcar nu știe cum sună imnul Europa League”, a declarat Ferdinand, 12 ani pe Old Trafford (2002-2014). După 19 ani în Champions League, CR7 ar evolua în EL dacă rămâne la United.

24 de goluri și 3 assisturiau fost cifrele lui Cristiano Ronaldo sezonul trecut pentru Manchester United (37 de partide)

„Să ni-l imaginăm pe Cristiano stând la soare, pe iahtul său. Le-a văzut pe Man. City și Liverpool cum i-au transferat pe Haaland și Nunez și s-a gândit: «Noi trebuia oricum să muncim mult pentru a-i ajunge pe băieții ăștia, iar acum au sărit și mai departe». Arsenal s-a mișcat și ea. S-a întrebat: «Când va face și United primii pași?». Nu observă nicio mutare. Îi înțeleg dezamăgirea. E frustrant”, a adăugat Rio pe canalul său de YouTube. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus își face echipă de milioane » Un superstoper a fost ofertat!

Casa lui Pușcaș e Serie B! Ar putea fi vârf într-un trident 100% românesc în Italia!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
Cronos666
Cronos666  •  07 Iulie 2022, 19:46

Ronalda de Portugal a devenit un fel de Homelander.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close