INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Casa lui Pușcaș e Serie B! Ar putea fi vârf într-un trident 100% românesc în Italia!

George Pușcaș/ Foto: Imago Images
George Pușcaș/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2022 13:48 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 13:48

Altă ofertă din liga a doua italiană pentru George Pușcaș (26 de ani). După Cagliari, și Parma se gândește la „tricolor”. Ar fi al 6-lea său club în Serie B. Și ar juca în atac împreună cu Man și Mihăilă.

George Pușcaș a jucat până acum mai mult în liga secundă. Și acasă, cu Bihor, și în Anglia, la Reading, dar în special în Italia. Cu excepția scurtelor apariții în Serie A, la Inter și Benevento, Serie B pare campionatul în care se simte cel mai bine. 

După cinci aventuri, cu Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa, atacantul în vârstă de 26 de ani va continua probabil în D2. Nu la Reading, deși mai are contract până în 2024, ci tot în Peninsulă. 

Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”
DINAMO
Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”

Și Cagliari îl curtează pe George Pușcaș

Jurnaliștii sarzi au scris că transferul său e prioritar pentru Cagliari (după propuneri de la Bari și Genoa), dar Tuttomercatoweb susține că „tricolorul” e și pe lista Parmei

3,5 milioane de eurovalorează George Pușcaș, conform Transfermarkt.de; în 2019-2020, cota lui era de 6 milioane

Nu a reușit să o ajute pe Pisa să promoveze, alături de Marius Marin, poate va urca în Serie A cu echipa parmegiană. Unde ar putea fi vârful unui trident ofensiv 100% românesc: Man pe aripa dreaptă, Pușcaș în centru, Mihăilă pe extrema stângă. 

34 de goluria marcat atacantul în vârstă de 26 de ani în Serie B, pentru Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa

Radu Drăgușin: o zi da, alta nu! 

Iar s-a întors Radu Drăgușin. Presa peninsulară anunțase că fundașul în vârstă de 20 de ani e de acord, în cele din urmă, să treacă la Genoa, ca monedă de schimb în transferul lui Cambiaso la Juventus. Acum, nu ar mai vrea. O zi pare că acceptă să joace în Serei B, dar se răzgândește imediat. 

Potrivit Gazzettei dello Sport, Cambiaso oricum va ajunge la clubul torinez, indiferent dacă Drăgușin mai intră sau nu în acest transfer. Radu rămâne să se decidă unde se va îndrepta, pentru că nu va continua la Juventus.

VIDEO. Ce spune Dan Petrescu despre George Pușcaș: „Orice jucător valoros este pe lista CFR-ului”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi

Soarta lui Moruțan, decisă » Rezultatele tratativelor și ce se întâmplă cu fotbalistul lui Galatasaray

Playtech: ULUITOR! Scandal ȘOC în TVR în cazul David Popovici! Totul a degenerat, e ireal ce a făcut un angajat


Comentarii (3)
amoniac
amoniac  •  07 Iulie 2022, 16:20

Ma mandresc cu un asemenea conational. Romania e cam in liga a IVa, dar el tine stindardul sus in Serie B. Nu.i vad bine pe alte Ronaldo sau Neymar daca ajung si ei la echipe de acest calibru. Pe ei, baiatu', pe ei! Daca il mai lasa si sa bata penaltyurile, e clar!

florinbelascu
florinbelascu  •  07 Iulie 2022, 14:51

Să trăiască GSP, cel mai tare ziar de sport, care publica asemenea știri. Nu Pușcaș e problema sau oricare fotbalist mediocru cu editorul.

Cristiano2020
Cristiano2020  •  07 Iulie 2022, 14:21

are forță băiatul, putere. nici Contra, care nu este deloc vrun diplomat, nu i-a comentat lu' pușcaș cind era selecționer, atît de puternic e băiatul, mă rog... familia lui. din cauza asta a ajuns praf fotbalul din Ro! dar întrebarea rămâne: cum au nevoie echipele din străinătate de un astfel de jucător de duzină???? în Romania e clar, dar străinii???!!!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează