INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cristiano Ronaldo admite că mutarea la Torino nu i-a priit: "Uneori nu pot controla acest zbucium interior"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 14:12

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a marcat primele goluri pentru Juventus Torino în victoria cu Sassuolo, scor 2-1 (detalii AICI). Portughezul a recunoscut că perioada de secetă din debutul sezonului l-a afectat. 

"Sunt extrem de fericit. Am avut un adversar pe măsură, dar am făcut un meci mare. Am avut intensitate, ne-am creat o mulțime de situații de a marca. Evident, sunt încântat că am spart gheața.

Am fost puțin neliniștit în ultima perioadă. E normal după plecarea de la Madrid și vâlva creată în jurul acestei mutări. Uneori nu îmi pot controla acest zbucium interior, dar am simțit susținerea colegilor și eram sigur că o să depășesc momentele grele. Încă mă adaptez la rigorile fotbalului italian", a declarat Ronaldo pentru Sky Italy.

342
de minute fără gol avea Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus

Vezi și: FOTO Amendă uriașă primită de Douglas Costa după gestul oribil din meciul Juventus Torino - Sassuolo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează