INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO "Dublă" Cristiano! Ronaldo a spart gheața în tricoul lui Juventus Torino » Debut perfect de sezon pentru campioana Italiei

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 18:12

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a marcat primele sale goluri pentru Juventus Torino în victoria contra lui Sassuolo, scor 2-1.

Juventus a plecat ca din pușcă în actualul sezon de Serie A. Campioana ultimelor 7 sezoane are punctaj maxim după primele 4 runde. Adversara de astăzi, Sassuolo, era, alături de "Bătrâna Doamnă", singura formație neînvinsă.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu formația lui Roberto De Zerbi, fostul fotbalist al lui CFR Cluj, anihilând excelent starurile de sute de milioane de euro ale lui Juventus.

Ronaldo a spart gheața imediat după pauză, marcând după 320 de minute de așteptare. A profitat de o neînțelegere în defensiva lui Sassuolo și trimis cu latul în poarta goală, din câțiva metri.

Golul de 2-0 a venit în minutul 65. Emre Can, cealaltă achiziție importantă a verii, a condus mingea din propria jumătate și i-a oferit mingea pe tavă "Balonului de Aur". Ronaldo a finalizat cu stângul, la colțul lung.

screenshot 13

Golul de onoare al oaspeților a fost marcat în primul minut de prelungire al partidei, de Khouma Babacar, cu capul.

"După ce am plecat de la Real Madrid şi după tot ceea ce mi s-a întâmplat am devenit puţin nerăbdător. Important este că echipa a câştigat, iar oamenii au plecat fericiţi acasă. Sunt mulţumit, poate că uneori nu reuşesc să-mi controlez nervii, dar ştiam că m-am pregătit bine şi că până la urmă vor veni golurile. Sunt încă în plin proces de adaptare la fotbalul italian"
Cristiano Ronaldo, Juventus

Juventus debutează miercuri în Liga Campionilor, de la 22:00, împotriva spaniolilor de la Valencia. Partida e în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. Campioana Italiei mai e în grupă cu Manchester United și Young Boys Berna.

Vezi și: ”Nici nu știam dacă să mă bucur” » Inter bătută de jucătorul împrumutat la Parma!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează