INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

GALERIE FOTO Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă imensă în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr. +9   FOTO
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă imensă în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 10:45 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 10:51

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă de proporții în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr. Portughezul a greșit numele țării în care a ajuns, confundând Arabia Saudită cu Africa de Sud.

Internauții n-au ratat momentul și l-au ironizat pe Ronaldo, „îmbrăcându-l” în tricoul naționalei Africii de Sud: „Știm că ai spus Africa de Sud cu un motiv, Cristiano”. 

Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”
PSG
Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”

FOTO » Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

Pe lângă „reacțiile” trucate ale șeicilor la auzul gafei lusitanului, n-au lipsit și „înțepături” precum: „Dacă Ronaldo ar fi venit în campionatul Africii de Sud, ar fi fost o mișcare interesantă. Această ligă are și locuri pentru fotbaliști part-time”.

+5 FOTO

Marți, Ronaldo a mai fost autorul unui moment stânjenitor, când a uitat expresia pe care trebuia să o rostească în arabă. A fost ajutat de prezentatorii evenimentului.

Cristiano Ronaldo a încurcat țările: „Am venit în Africa de Sud!”

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare. 

Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate”, a spus Cristiano Ronaldo în debutul conferinței de prezentare de la Al Nassr.

@gsp.ro Cristiano Ronaldo a comis-o încă din prima zi la Al Nassr. La conferința de prezentare, starul portughez a anunțat că transferul în Africa de Sud nu e finalul carierei pentru el. N-a nimerit însă nici țara, nici continentul, pentru că urmează să joace de fapt în Arabia Saudită 😅 #cristianoronaldo #ronaldo #cristiano #cr7 #alnassr #southafrica ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Când ar putea debuta Cristiano Ronaldo

În ceea ce privește data debutului, situația e încă neclară. Ronaldo urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametri fizici la care portughezul se află în acest moment.

Dacă răspunsul lui CR7 va fi pozitiv, acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta'ee Ha'il, de pe teren propriu.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. 

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Înțelegerea se întinde pe două sezoane și jumătate.

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bayern și Manchester United se luptă pentru jucătorul care putea schimba soarta CM 2022

Anunțul momentului la Milan » Ce se întâmplă cu Tătărușanu la reluarea Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează