CAMPIONATE    •   ITALIA

Cristiano Ronaldo, apărat de președintele lui Juventus: "Copiii din întreaga lume vor să-și vadă supereroul"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Vineri, 12 Octombrie

Președintele lui Juventus Torino, Andrea Agnelli, îl consideră pe Cristiano Ronaldo nevinovat în scandalul sexual în care este implicat portughezul.   • CONTEXT: Atacantul lui Juventus Torino este în centrul unui megascandal sexual. Americanca Kathryn Mayorga acuză că lusitanul ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar poliția a redeschis cazul.  (vezi detalii AICI). 

"Transferul lui Cristiano a fost unul cu adevărat special. În termeni sportivi e vizibil, am adus cel mai bun fotbalist din lume. În plus, a fost o lovitură și pe plan economic. Ne-a ajutat enorm în reducerea discrepanțelor din drepturile TV. Acum suntem mai aproape de Spania și Anglia din acest punct de vedere. 

Copiii din întreaga lume vor să-ți vadă supereroii, iar Ronaldo este unul dintre ei. Este ideal pentru ceea ce înseamnă Juventus și sper să nu fie afectat de ultimele întâmplări", a declarat Agnelli.

Vezi și: Filmarea care îl salvează pe Ronaldo » Dovada că portughezul e nevinovat e în mâinile lor: "Dosarul va fi închis! Au plecat împreună de la hotel"

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase