INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIȚIE

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo și-a etalat noul bolid » Suma astronomică plătită de portughez și specificațiile mașinii

Cristiano Ronaldo +4   FOTO
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 11:07 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 11:54

Cristiano Ronaldo (38 de ani) își alocă timp în continuare pentru pasiunea sa pentru mașini extravagante.

Starul portughez al lui Al-Nassr și-a cumpărat un Ferrari Purosangue de 725 de cai putere, care se remarcă și prin faptul că este primul SUV și primul model al mărcii italiene care are uși în spate, informează Marca.

N-a mai răbdat » Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB - UTA, cu 4 zile înaintea meciului
FCSB
N-a mai răbdat » Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB - UTA, cu 4 zile înaintea meciului

Minimum 440.000 de euro investiți de Cristiano Ronaldo în noua sa mașină

foto: ferrari.com
foto: Cristiano Ronaldo/instagram
foto: ferrari.com
foto: ferrari.com
foto: ferrari.com

Cristiano Ronaldo s-a afișat cu noua achiziție pe pagina de Instagram, unde este urmărit de aproximativ 617 milioane de oameni.

Cristiano Ronaldo și-a etalat noul bolid » Suma astronomică plătită de portughez și specificațiile mașinii

Acest model de mașină a fost prezentat public de Ferrari în martie 2023, iar producătorul a garantat că primele modelele din primii doi ani de producție au fost deja achiziționate.

Faptul că lusitanul se poate afișa cu noua sa mașină arată fie că Ronaldo s-a numărat printre primele persoane care și-au rezervat automobilul, fie că l-a achiziționat de la un deținător de parc auto. În al doilea scenariu, Cristiano Ronaldo ar fi plătit pentru mașina sa peste 440.000 de euro, prețul standard de la producător.

Ferrari Purosangue este un automobil din categoria SUV, ce poate atinge suta de kilometri în 3,3 secunde și o viteză de maximum 310 kilometri pe oră. Modelul lui Cristiano Ronaldo este mult prea rapid pentru limita legală din orice țară din lume, inclusiv din Arabia Saudită, unde se poate circula până în 140 de kilometri pe oră.

Cristiano Ronaldo, antrenamente intense în sală

Pe lângă timpul alocat mașinilor, Cristiano Ronaldo continuă să muncească foarte mult. Aflat în vacanță până pe 1 februarie, când Al-Nassr va juca un amical cu Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, Ronaldo (39 de ani pe 5 februarie) se antrenează la sală.

Starul portughez, recunoscut pentru fizicul său impresionat și pentru munca pe care o depune în sala de forță, trage tare pentru a se menține în cea mai bună formă, chiar și la 39 de ani, pe care-i va împlini pe 5 februarie.

+5 FOTO

Atacantul s-a filmat în timp ce se antrena la bustul gol în sala de forță a vilei din Arabia Saudită și a pus imaginile pe Instagram.

Iar după aceea s-a relaxat la plajă, alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez, „Sufletul meu pereche”, așa cum îi spune portughezul.

Cristiano Ronaldo fost cel mai bun marcator din 2023. A reușit 54 de goluri în toate competițiile.

„Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al-Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a spus Cristiano Ronaldo, la finele anului trecut.

VIDEO Gol excelent reușit de Cristiano Ronaldo

Citește și:

Gigi Becali l-a „transferat” pe „Demba Ba”: „Va juca cu echipele mici. Cu cele mai puternice intră Lixandru”
FCSB
Gigi Becali l-a „transferat” pe „Demba Ba”: „Va juca cu echipele mici. Cu cele mai puternice intră Lixandru”
Răspunsul lui Kylian Mbappe când a fost întrebat despre salariul său: „Merit banii pe care îi câștig! Așa funcționează lumea”
PSG
Răspunsul lui Kylian Mbappe când a fost întrebat despre salariul său: „Merit banii pe care îi câștig! Așa funcționează lumea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Van_Basten
Van_Basten  •  19 Ianuarie 2024, 14:57

440k este o suma astronomica pentru autorul acestui articol. Nu pentru CR7 si in niciun caz pentru acest model de Ferrari.

Catalynn_14
Catalynn_14  •  19 Ianuarie 2024, 12:30

Foarte tare, arată ca o Mazda RX8, sunt sigur ca a meritat și ultimul cent! :-)))))))) Acum pe bune, italienilor chiar nu le-a fost deloc jenă …

mr90
mr90  •  19 Ianuarie 2024, 12:02

WOW ! In ce lume patetica traim !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează