INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor » Ce bornă a atins fotbalistul lui Al Nassr

Foto: Instagram @ Cristiano
Foto: Instagram @ Cristiano

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 10:18 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 10:37

Atacantul formației saudite Al Nassr Riyadh, Cristiano Ronaldo (38 de ani), a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai bine plătit sportiv din lume în anul 2023. 

Portughezul, unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, a încasat, până la data de 1 mai 2023, suma de 136 de milioane de dolari, scriu cei de la Guinness World Record, pe site-ul oficial. 

Mititelu o vede pe FCSB favorită la titlu dintr-un motiv inedit: „E un semn”
FCSB
Mititelu o vede pe FCSB favorită la titlu dintr-un motiv inedit: „E un semn”

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume în anul 2023

Dintre cele 136 de milioane de dolari încasate de portughez, aproximativ 90 de milioane vin din salariul pe care îl încasează în Arabia Saudită, care se ridică la proximativ 200 de milioane anual. 

Celelalte 46 de milioane de dolari vin din contractele de publicitate pe care Cristiano Ronaldo le are cu diferite companii de publicitate, dar și din mai multe branduri pe care portughezul le deține. 

În anul 2022, cel mai bine plătit sportiv din lume a fost rivalul lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi (36 de ani), noul fotbalist al americanilor de la Inter Miami. Sud-americanul a avut venituri de 130 de milioane de dolari în anul calendaristic 2022. 

Cristiano Ronaldo a devenit, în anul 2020, primul jucător din istoria fotbalului care devine miliardar. 

Citește și: 

Adrian Mutu, asaltat cu propuneri de jucători din România după ce a semnat cu Neftchi Baku + poza interpretabilă postată de tehnician

Curtea a decis azi! Acuzat de viol și tentativă de viol, campionul mondial francez a aflat verdictul din al doilea proces

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close