INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Cristiano Ronaldo și-a schimbat casa din Arabia Saudită » Chiria uriașă plătită în 2023 și condițiile de lux la care renunță

FOTO: Instagram +9   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 21:55 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 22:16

Cristiano Ronaldo (38 de ani) și familia lui au părăsit hotelul de lux din Riad unde plăteau o chirie lunară de peste 280.000 de euro. S-au mutat în prima „casă de familie” și au fost vizitați de mama starului lui Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo, familia și oamenii de securitate ai portughezului au locuit timp de aproape două luni în cel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite. Chiria pentru cele două etaje ale celebrului „Four Seasons” era de 280.000 de euro lunar.

Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”

Cristiano Ronaldo are o nouă casă în Arabia Saudită

Potrivit celor de la Daily Mail, Ronaldo a părăsit stabilimentul și s-a mutat într-o „locuință de familie”. Detalii despre noua casă încă nu au fost făcute publice.

E de așteptat să se ridice la standardele precedentei alegeri. Familia cvintuplului câștigător al Balonului de Aur locuia în nu mai puțin de 17 camere în hotelul „Four Seasons”.

FOTO. Hotelul în care Ronaldo a fost cazat inițial în Arabia Saudită

FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
+5 FOTO

Cele două etaje rezervate de Ronaldo, 48 și 50, erau descrise pe site-ul oficial al hotelului: „Vizitatorii noștri se pot bucura de o priveliște unică asupra orașului. Găsesc aici un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marcus Rashford, cel mai de temut atacant al Europei după Mondial: 16 goluri în 17 meciuri » Datorită lui, United e în cursă spre 4 trofee

Cel mai curtat tandem, vânat de granzii din Premier League! A influențat 43 de goluri în actuala Serie A

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  21 Februarie 2023, 07:57

Andra Mocanu era ingrijorata sa afle cum locuieste ***. Deja e clar ca duduia nu are legatura cu sportul ci numai cu can-can-ul penibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  21 Februarie 2023, 07:00

Andra rupe topurile cu articolele ei.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Februarie 2023, 22:35

...saracul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează