INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Cel mai curtat tandem, vânat de granzii din Premier League! A influențat 43 de goluri în actuala Serie A

Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia au influențat 43 de goluri în actuala Serie A. Foto: Imago Images
Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia au influențat 43 de goluri în actuala Serie A. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 16:19 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 16:28

Victor Osimhen (24 de ani) și Khvicha Kvaratskhelia (22), atacanţii lui Napoli, fac un cuplu de speriat în Italia și vor să cucerească și Europa. Nigerianul, golgheterul la zi, e dorit de Manchester United, și gruzinul, cel mai bun pasator, este curtat de Liverpool și Tottenham.

Evadată la 15 puncte la conducerea Seriei A, Napoli vrea să meargă cât mai departe și în Ligă. Posesoarea celui mai bun atac al campionatului, însă și al Champions (20 de goluri marcate), echipa lui Luciano Spalletti propune un tandem de speriat, care a făcut furori în acest sezon. 

Fostul portar din Liga 1, discurs vehement la adresa criticilor lui Tătărușanu: „Nu stresul e boala secolului, ci frustrarea!”
AC MILAN
Fostul portar din Liga 1, discurs vehement la adresa criticilor lui Tătărușanu: „Nu stresul e boala secolului, ci frustrarea!”

Chiar dacă în Ligă nu au decât trei goluri împreună, Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia au atras atenția cluburilor mari din Europa, mai ales din Premier League, și n-ar fi exclus ca patronul Aurelio De Laurentiis să-i vândă la vară pentru oferte de nerefuzat.

Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia au influențat 43 de goluri, 77% din total

Atacantul nigerian de 24 de ani e golgheterul la zi în Serie A, cu 18 reușite, având și 4 assisturi. Extrema georgiană de 22 de ani are cele mai multe pase decisive, 11, pe lângă cele 10 goluri înscrise. 43 de goluri din totalul de 56 după 23 de etape au fost influențate de cuplul azzurro extraordinar. 

Osimhen a doborât recordul lui Higuain, marcând în șapte runde la rând în campionat (total 9 goluri). În Top 5 campionate ale Europei numai perechile Haaland - De Bruyne (Man. City, 47 de goluri construite) și Neymar - Messi (PSG, 45) îi întrec.

Manchester United oferă 120 de milioane pentru Osimhen

Cifrele fantastice ale lui Osimhen i-au cucerit pe cei de la Manchester United, care la vară sunt dispuși să ofere măcar 120 de milioane de euro pentru nigerian, la nivelul celui mai scump transfer din Premier, Enzo Fernandez la Chelsea. 

2 goluriși 3 assisturi are Khvicha Kvaratskhelia în 5 meciuri în Ligă în acest sezon. Osimhen a reușit un gol în 3 partide 70 de milioane de euro e cota de piață a lui Osimhen, conform Transfermarkt.de. Contractul îi expiră în 2025

Dacă Osimhen va performa și în fazele eliminatorii ale Ligii, cota lui ar putea crește și odată cu ea și pretențiile lui De Laurentiis, care a spus în mai multe rânduri că nu e obligat să vândă.

Khvicha Kvaratskhelia, supermărire de salariu

Oferte foarte tentante sunt de așteptat să apară și pentru Khvicha Kvaratskhelia, cumpărat în iulie de la Dinamo Batumi cu doar 10 milioane de euro. Valoarea sa de piață a crescut deja de 6 ori și în cinci luni are timp să se mai rdice, dar Liverpool și Tottenham au bani și pot cumpăra un viitor campion al Italiei. 

Napoli negociază cu georgianul o dublare a contractului, la 2,4 milioane de euro anual până în 2028 plus bonusuri, care îi duc salariul spre 4 milioane net, fără a avea inclusă clauză de reziliere. Englezii îl monitorizează atent și au cum să-l convingă să plece, numai să vrea și ADL să-i dea drumul.

Citește și:

Eroul blanco din ediția trecută i-a pus gând rău lui Liverpool

Karim Adeyemi, revelația Bundesligii, are mamă româncă. Gol cu călcâiul, assist și accidentare în 4 minute!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează