INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, cel mai sincer interviu după ce a fost ales fotbalistul secolului » De ce spune că îi place să fie huiduit

Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 22:14 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 23:00

Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lui Juventus desemnat fotbalistul secolului în cadrul Globe Soccer Awards, explică de ce resimte lipsa spectatorilor de pe stadioane

Sunt deja luni bune de când prezența spectatorilor a fost interzisă pe stadioanele din cele mai importante campionate ale lumii. Italia nu face excepție, astfel că microbiștii din Serie A nu se pot bucura pe deplin de ultimii ani ai carierei lui Ronaldo. Cristiano afirmă că fotbalul fără spectatori e unul „plictisitor” și că nu e deranjat de huiduielile îndreptate deseori asupra sa.

Cristiano Ronaldo: „Îmi place să fiu huiduit”

Să fiu sincer, pentru mine e plictisitor să joci în fața unei arene goale. Noi, jucătorii, respectăm toate protocoalele, sănătatea e cel mai important lucru dintre toate, dar, cu toată sinceritatea, nu îmi place. Pasiunea mea este fotbalul. Joc pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prieteni, pentru fani. Dar e atât de ciudat fără spectatori. 

Îmi plăcea când lumea îl huiduie pe Cristiano. Când ating mingea, ei mă huiduie, dar îmi place. Sper că în 2021 vor schimba regulile și vom putea avea stadioanele pline cu oameni”, a afirmat Ronaldo, potrivit goal.com.

Cristiano Ronaldo: „Nu mai urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine”

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost desemnat fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards.

Duminică, într-o gală organizată la Dubai, s-au decernat Globe Soccer Awards. Și Cristiano Ronaldo a luat premiul cel mare. Este fotbalistul secolului, peste marele rival Leo Messi. „Sunt foarte mândru. Acest trofeu mă motivează să merg mai departe. Sper să fiu în formă pentru a mai evolua câțiva ani. Nu eu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine", a declarat portughezul.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Ronaldo la Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Fază rar văzută pe un teren de fotbal: i-a arătat arbitrului pe telefon că mingea ieșise din teren la gol și a fost eliminat!

Everton - Manchester City a fost amânat » E focar de coronavirus la echipa lui Guardiola

Cristiano Ronaldo, fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards: „Nu eu urmăresc recordurile, ele vin după mine” » Cel mai bun antrenor și cel mai mare club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close