INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fază rar văzută pe un teren de fotbal: i-a arătat arbitrului pe telefon că mingea ieșise din teren la gol și a fost eliminat!

Căpitanul lui Sivasspor, Hakan Arslan, i-a dovedit ”centralului” că greșise validând primul gol al lui Beșiktaș
Căpitanul lui Sivasspor, Hakan Arslan, i-a dovedit ”centralului” că greșise validând primul gol al lui Beșiktaș

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 20:58 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 21:05

Căpitanul lui Sivasspor, Hakan Arslan, i-a dovedit ”centralului” că greșise validând primul gol al lui Beșiktaș, dar a primit două cartonașe galbene la pauză! Și Beșiktaș a învins cu 3-0

O fază rar văzută pe un teren de fotbal. Astăzi, în meciul Beșiktaș - Sivasspor (3-0), căpitanul oaspeților, Hakan Arslan, i-a arătat arbitrului la pauză, pe un telefon mobil, că mingea ieșise din teren înainte ca adversarii să deschidă scorul. I-a demonstrat că greșise. Și el, și asistenții VAR.

"Centralul" i-a dat cartonaș galben, moment în care Hakan și-a pierdut cumpătul, a trântit celularul de pământ și a șutat într-un obiect de la margine.

A continuat să protesteze și a primit al doilea "galben", fiind automat eliminat. În superioritate, Beșiktaș a mai înscris de două ori în repriza secundă. 

Antrenorul lui Sassuolo, declarații măgulitoare despre Vlad Chiricheș: „Nivelul lui e de Tottenham! Nu ajungea aici dacă n-avea accidentări”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează