INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Antrenorul lui Newcastle dezminte clauza de Ligă » Cristiano Ronaldo nu are nicio portiță de a pleca de la Al-Nassr până în 2025

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:40 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:10

Eddie Howe, managerul lui Newcastle, a declarat pentru O Jogo că Ronaldo (37 de ani) nu are nicio posibilitate de a se transfera ca împrumut, pentru a juca în Ligă în sezonul viitor.

După ce Ronaldo a mărturisit că „și-a terminat treaba în Europa”, o altă sursă iese și dezminte existența unei clauze speciale din contractul cu Al-Nassr, care să-i permită să revină pe continent în anumite circumstanțe. 

Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”
PSG
Lionel Messi, acord verbal pentru noul contract: „Planul e clar”

Marca a scris că dacă Newcastle prinde Top 4 în Premier League și se califică în grupele Champions League, atunci Cristiano ar putea pleca sub formă de împrumut în sezonul viitor. Asta pe considerentul că golgheterul Ligii are atracție deosebită față de competiția în care s-a simțit atât de bine și a marcat la foc automat.

Adio Premier League pentru Cristiano Ronaldo

Acum și managerul „coțofenelor”, Eddie Howe, a declarat, după remiza obținută marți pe terenul lui Arsenal (0-0), că CR7 nu are nicio portiță de a se transfera la echipa lui pentu a juca în Ligă: „Îi dorim lui Cristiano tot ce e mai bun în noua aventură în Asia, dar nu există niciun sâmbure de adevăr din perspectiva de a evolua la Newcastle în ediția 2023-2024”. 

Un jurnalist englez, Ben Jacobs, ar fi aflat, pe de altă parte, că, de fapt, discuția nu este referitoare la Newcastle, ci la orice club care va prinde un bilet de Champions în stagiunea următoare și ar dori să îl semneze pe atacantul portughez. „Al-Nassr l-ar lăsa să negocieze o plecare temporară, pentru obsesia sa numită Ligă”, susține sursa mai sus menționată.

30 de milioane comision a primit Ricardo Regufe, managerul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano s-a transferat la Al-Nassr liber de contract, după ce Manchester United a decis să i-l rezilieze unilateral, din cauza declarațiilor făcute în interviul acordat lui Piers Morgan. Clubul saudit nu a plătit niciun ban altui club, dar a achitat un maxi-comision celui care a intermediat afacerea. Ricardo Regufe, managerul, dar și mâna dreaptă a portughezului, a încasat imensul pot și l-a „sărit” de la tranzacție pe agentul istoric al lui CR7, Jorge Mendes. Toate transferurile de până acum fuseseră rezolvate de Mendes, inclusiv revenirea la United.

Ronaldo a refuzat să fie împrumutat de Manchester United

De altfel, acesta a fost surprins că transferul nu s-a făcut tot în Europa. De aceea s-a certat cu Cristiano. Mendes era convins că poate prinde o echipă în Europa, numai că clientul său a refuzat variantele avute, singur menționând că era dorit și în Portugalia, pe lângă că s-au interesat de el din SUA, China și Australia. Înainte să rupă acordul, United îi oferise varianta unui împrumut și chiar era gata să îi suporte și o bună parte din salariu. Dar Ronaldo n-a putut rezista tentației de 200 de milioane de euro pe an până pe 30 iunie 2025. 

Cristiano Ronaldo, aplaudat la fiecare atingere în timpul prezentării lui la Al-Nassr

Toți ochii au fost ațintiți pe Ronaldo și după prezentarea oficială. Evenimentul „Hala Ronaldo” a continuat cu primul antrenament, urmărit cu emoție de toți cei 30.000 de fani care au rămas în tribune. Fiecare atingere de minge a noului idol a fost primită cu olé-uri și cu atmosferă de senzație. 

Cristiano s-a băgat apoi și la un joc-școală, între două echipe formate din lotul lui Al-Nassr, și a marcat un gol, care a fost sărbătorit incredibil de suporterii saudiți. Noul Prinț al Arabiei le-a intrat la suflet încă din prima zi și abia așteaptă debutul oficial.

VIDEO. Prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Citește și:

Guardiola, lovit de anunțul vedetei de la Manchester City: „Visez să joc în altă parte!”

Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează