INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Ziua în care Cristiano Ronaldo a fost confundat de comentator

Pe 3 august 2002, Loți Bölöni l-a folosit pe Cristiano Ronaldo în ultimele 13 minute ale amicalului cu Betis
Pe 3 august 2002, Loți Bölöni l-a folosit pe Cristiano Ronaldo în ultimele 13 minute ale amicalului cu Betis

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 14:00

Pe 3 august 2002, la 17 ani, Cristiano a debutat la seniorii lui Sporting Lisabona într-un amical cu Betis Sevilla. El a înscris golul victoriei, 3-2, dar comentatorul spaniol nu îl cunoștea. 

Cristiano Ronaldo are 35 de ani și încă nu se gândește la retragere. Este una dintre cele mai cunoscute figuri ale planetei. O legendă în fotbal, cu 28 de trofee la club și naționala Portugaliei, marcând 725 de goluri în 1.000 de meciuri în carieră. 

Prima persoană care a trecut bariera celor 200 de milioane de followers pe Instagram (acum are deja 214 milioane). Și al treilea sportiv activ care câștigă un miliard de dolari, după americanii Tiger Woods și Floyd Mayweather.

Ladislau Boloni i-a oferit primele 13 minute. Și ce gol a marcat!

În urmă cu 18 ani, lumea nu aflase încă de Cristiano. Și, chiar la debutul la prima echipă a lui Sporting Lisabona, la întâiul său gol pentru seniori, a fost confundat de comentator. Fapt descoperit de Colin Millar, un jurnalist nord-irlandez care locuiește la Sevilla.

Pe 3 august 2002, Loți Bölöni l-a folosit în ultimele 13 minute ale amicalului cu Betis, în locul lui Rui Bento. Și tocmai Ronaldo a înscris golul victoriei. Unul spectaculos

Atacantul ce purta în acea seară numărul 28 a depășit în sprint un adversar, după o autopasă cu călcâiul, a fentat portarul la 18 metri. Și, aflat în unghi, la marginea careului, a reușit un lob perfect, peste doi fundași andaluzi. 

"Nu era o partidă oficială, dar faptul că am contribuit la succesul lui Sporting m-a făcut să sar de bucurie. Era debutul meu. Ce putea fi mai frumos!", și-a amintit lusitanul mai târziu.

L-a confundat pe Ronaldo cu un coechipier cu doi ani mai mare 

Comentatorul spaniol nu îl cunoștea pe adolescentul în vârstă de 17 ani. A fost sigur că a marcat Custódio, un coechipier cu aproape doi ani mai mare, promovat și el de Bölöni tot în 2002. 

Și pe ecran a fost afișat același nume în dreptul său: Custódio. Astăzi, nimeni nu îl mai confundă pe Cristiano Ronaldo.

Citește și alte știri de actualitate:

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Un fost jucător al lui Mircea Lucescu și Ladislau Boloni afirmă: „Eu l-am învățat să lovească mingea pe Cristiano Ronaldo”

Samir Nasri, dat afară de Anderlecht după ce a dispărut fără urmă în Dubai » A ignorat complet apelurile clubului

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează