INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Distanțarea socială nu se aplică în familia lui Ronaldo » Cristiano, criticat după ce a participat la o petrecere aniversară

Cristiano Ronaldo a sărbătorit aniversarea nepoatei sale, Alicia, alături de mai mulți membri ai familiei // sursă foto: Instagram @ elma_oficial +6   FOTO
Cristiano Ronaldo a sărbătorit aniversarea nepoatei sale, Alicia, alături de mai mulți membri ai familiei // sursă foto: Instagram @ elma_oficial

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 10:33

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost criticat de fani după apariția unui videoclip în care acesta sărbătorea aniversarea nepoatei sale Alicia, alături de alți membri ai familiei.

Starul portughez se află în prezent în Madeira, într-o perioadă în care autoritățile din Portugalia îndeamnă cetățenii să rămână acasă și să evite apropierea de alte persoane.

Cu toate acestea, în videoclipul postat pe rețelele de socializare, Ronaldo a fost surprins în aceeași încăpere alături de alte cel puțin 17 persoane, inclusiv iubita sa, Georgina Rodriguez, și mama sa, Dolores Aveiro,

„Cristiano nu știe cum să mai atragă atenția” sau ”Chiar dacă va primi amendă, va fi ca și cum și-ar cumpăra tutun”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

În schimb, și nepoata lui Cristiano, sărbătorita Alicia Aveiro, a avut de transmis un mesaj: „Atunci când familia ta se află în carantină, poți să îți sărbătorești aniversarea așa cum trebuie”.

Alarmă pentru Cristiano Ronaldo: focar de coronavirus la 20 km de vila sa

Câteva zeci de cazuri de infecție cu COVID-19 au fost descoperite în Camara do Lobos, la vest de capitala Funchal a Insulei Madeira. Autoritățile din localitatea cu 18.000 de suflete au instituit măsura carantinării totale, după apariția focarului.

Atacantul lui Juventus locuiește alături de iubita sa și cei patru copii într-o vilă din Madeira, pentru care plătește 4.000 de euro chirie pe săptămână.

GALERIE FOTO. Bolidul de 9.5 milioane de euro achiziționat de Cristiano Ronaldo în carantină

+2 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Boloni a vrut să îl dea la schimb pe Cristiano Ronaldo » Unde ar fi ajuns portughezul și cine ar fi venit în locul lui

Cristiano Ronaldo, „trădat” de doi fotbaliști uriași de la United și Real Madrid: „Messi e cel mai bun!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează