INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo spune lucruri trăsnite » Susține că liga din Arabia Saudită este mai valoroasă decât unul dintre primele 5 campionate ale Europei: „E peste”

Cristiano Ronaldo, sursa: Getty Images
Cristiano Ronaldo, sursa: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 20:16 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 20:50

Cristiano Ronaldo (38 de ani) evoluează pentru Al Nassr și a fost prezent la Premiile Globe Soccer, în Emiratele Arabe Unite. Starul portughez a fost cel mai bun marcator al anului 2023, cu 54 de goluri.

În cadrul acestei ceremonii, Ronaldo a primit „Maradona Award” pentru cele 54 de reușite pe care le-a avut în anul recent încheiat. 

Povestea lui Horațiu Moldovan » De la karting la fotbal, mesajul de teamă al tatălui și ritualul înaintea fiecărui meci
rapid
Povestea lui Horațiu Moldovan » De la karting la fotbal, mesajul de teamă al tatălui și ritualul înaintea fiecărui meci

Cristiano Ronaldo, convins că Arabia Saudită are un campionat mai bun decât Franța

Pe scenă, Cristiano Ronaldo a vorbit despre campionatul în care evoluează. Mai mulți jucători de top au ales echipe din Arabia Saudită, precum Sadio Mane, Karim Benzema, N'Golo Kante, Fabinho, Neymar sau Kalidou Koulibaly, iar nivelul competiției a crescut. Starul portughez este de părere că nivelul a crescut atât de mult încât a depășit Ligue 1: „M-am gândit că ar fi o oportunitate mai bună pentru mine. De ce să nu dau șansa unei alte țări?

Am venit aici să schimb mentalitatea. Nu sunt arogant, dar am spus asta acum un an. Lucrurile se schimbă, lumea se schimbă, fotbalul se schimbă, regulile se schimbă, totul se schimbă. Deci, transferul meu cred că a fost o mișcare bună. Mă simt foarte fericit la Al Nassr, a fost o mare schimbare. Mulți jucători buni au venit aici.

Acum vin aici antrenori, directori sportivi sau chiar nutriționiști. Saudiții se află într-un proces care va dura mult, dar pas cu pas, vom ajunge la cel mai înalt nivel. Cred că Arabia Saudită va fi în primele trei sau patru din lume. Saudi Pro League este deja un campionat mai competitiv decât Ligue 1, pot spune asta după un an petrecut aici. Suntem mai buni decât Franța deja.

În Franța ai 2-3 echipe mai bune, aici nivelul este mai competitiv. Aceasta este doar părerea mea, joc aici de un an și știu ce vorbesc”, a spus Cristiano Ronaldo, după ce a primit premiul „Maradona Award”.

Cristiano Ronaldo, antrenamente intense în sală

Pe lângă timpul alocat mașinilor, Cristiano Ronaldo continuă să muncească foarte mult. Aflat în vacanță până pe 1 februarie, când Al-Nassr va juca un amical cu Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, Ronaldo (39 de ani pe 5 februarie) se antrenează la sală.

Starul portughez, recunoscut pentru fizicul său impresionat și pentru munca pe care o depune în sala de forță, trage tare pentru a se menține în cea mai bună formă, chiar și la 39 de ani, pe care-i va împlini pe 5 februarie.

Atacantul s-a filmat în timp ce se antrena la bustul gol în sala de forță a vilei din Arabia Saudită și a pus imaginile pe Instagram.

+5 FOTO

Iar după aceea s-a relaxat la plajă, alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez, „Sufletul meu pereche”, așa cum îi spune portughezul.

Cristiano Ronaldo fost cel mai bun marcator din 2023. A reușit 54 de goluri în toate competițiile.

„Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al-Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a spus Cristiano Ronaldo, la finele anului trecut.

VIDEO Gol excelent reușit de Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri:

Revine Mircea Lucescu în Serie A după 25 de ani? Agentul anunță cu ce club negociază pentru la vară!

Prin transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu intră în Top 10 al celor mai bine plătiți fotbaliști români

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează