INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Revine Mircea Lucescu în Serie A după 25 de ani? Agentul anunță cu ce club negociază pentru la vară!

Mircea Lucescu are 44 de ani ca antrenor. De curând a refuzat o ofertă de la Beșiktaș // Foto: Imago
Mircea Lucescu are 44 de ani ca antrenor. De curând a refuzat o ofertă de la Beșiktaș // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 18:28 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 19:04

Mircea Lucescu (78 de ani) ar fi în cărți pentru a prelua pe AS Roma. Impresarul Arcadie Zaporojanu a sugerat că una dintre echipele în discuție pentru sezonul viitor ar fi AS Roma. Il Luce a refuzat propunerea de la Beșiktaș: „Dacă starea mea de sănătate va fi satisfăcătoare, probabil mă veți vedea din nou pe banca tehnică”.

Și la 78 de ani Mircea Lucescu rămâne un nume atractiv pe piața antrenorilor. După ce a renunțat să o mai conducă pe Dinamo Kiev, tehnicianul român a intrat pe radarul câtorva echipe aflate într-o situație delicată. 

Incredibil. S-a înțeles pe Zoom cu viitoarea echipă! Un cotidian din Ryiadh dezvăluie mutarea neverosimilă!
ARABIA SAUDITĂ
Incredibil. S-a înțeles pe Zoom cu viitoarea echipă! Un cotidian din Ryiadh dezvăluie mutarea neverosimilă!

Ultima pe listă ar fi, potrivit Digisport, AS Roma, care tocmai ce a schimbat marți antrenorul, concediindu-l pe Jose Mourinho și numindu-l pe Daniele De Rossi până la vară. Agentul Arcadie Zaporojanu a deschis discuția, pornind de la transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico, și a spus că această mutare nu ar fi exclusă.

Altă poveste prea frumoasă ori adevărul?

„Nea Mircea va fi la meciul cu Rapid. Avem discuții. Poate apare și acolo un fel de Atletico Madrid... Roma. Dacă vă ziceam ieri sau alaltăieri de Atletico Madrid, spuneați că era o poveste prea frumoasă. Erau discuții în acel moment. Așa e și în alte cazuri", a declarat impresarul cu care colaborează Lucescu senior. 

Nu ar fi decât o confirmare a afirmației pe care a făcut-o recent în presa ucraineană: „Dacă starea mea de sănătate va fi satisfăcătoare, probabil mă veți vedea din nou pe banca tehnică". Dacă ar ajunge în capitala Italiei, Mircea Lucescu ar reveni după aproape un sfert de secol în Serie A, unde a fost ultima oară la Inter (ianuarie - martie 1999), celelalte formații pe care le-a pregătit în "Cizmă" fiind Pisa, Brescia și Reggiana.

Mircea Lucescu are 35 de trofee cucerite

Mircea Lucescu este al treilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului, cu 35 de trofee în palmares, după Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, cu 36. Lider continuă să fie Sir Alex Ferguson, care a izbutit să cucerească 49 de trofee, cele mai multe dintre ele cu Manchester United (38). 

De-a lungul carierei de antrenor, Il Luce a mai fost la cârma celor de la Corvinul, la naționala României, Dinamo, Rapid, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit, naționala Turciei și Dinamo Kiev, de care s-a despărțit pe 3 noiembrie.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

George Pușcaș a ajuns în Bari și a semnat contractul în această seară. De ce a plecat atacantul român de la Genoa! + Primele declarații pe aeroport
ITALIA
George Pușcaș a ajuns în Bari și a semnat contractul în această seară. De ce a plecat atacantul român de la Genoa! + Primele declarații pe aeroport
Eroul lui Napoli, „dublă” în semifinala Supercupei în doar 14 minute » Cum i-a speriat pe fanii campioanei!
ITALIA
Eroul lui Napoli, „dublă” în semifinala Supercupei în doar 14 minute » Cum i-a speriat pe fanii campioanei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Grobar_71
Grobar_71  •  20 Ianuarie 2024, 00:20

Un om de 2 BANI, asta e valoarea lui ptr Romanisti din Timișoara.... Ptr cum s a comportat în 1987...Noi Romanista ❤️ ???? l am înjurat și l vom înjura toată viata.... Ptr tupeul lui și ptr cum a tratat o întreaga Regiune în timpul unui apus Regim.... Sa nu uite de meciul cu Sahtior la Timișoara, a venit umflat în pene și plecat căutând mingea cu care i am eliminat.... ⚽⚽ *** Sud Romanista ❤️ ????..... Nu are nevoie de un mos.... La noi conduce GIOVINEZZA ❤️????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  19 Ianuarie 2024, 22:12

A început campania electorala cumva, la voi la GSP?Lasati-l pe Nea Mircea, ca "a obosit" și e prea "de demult" sa mai antreneze.Poate ar fi bun în poziția lui Stoichiță, un director tehnic, consilier al lui Becali sau în astfel de poziții în care sa-i folosești experienta fotbalistica, dar ca antrenor, chiar dacă vrea, nu mai poate.Orice început are și un sfarsit.Si la 78 de ani ce ar putea sa mai antreneze?E varsta de a deapana povesti, de scris cărți și sa te bucuri de viata, atâta cata mai e

romeverest
romeverest  •  19 Ianuarie 2024, 21:40

Daca ar fi 1 aprilie gluma ar fi buna ! Roma are un patron american care nici nu cred ca a auzit in viata lui de Lucescu !! Hai sa fim seriosi !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează