INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, declarații deschise despre acuzele de viol: „Am un băiat inteligent care înțelege multe lucruri. Doare!”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 09:41

Portughezul Cristiano Ronaldo (33 de ani) a vorbit deschis despre acuzele de viol lansate de americanca Kathryn Mayorga.

„Doare când oamenii îți pun la îndoială onoarea. E extrem de dureros pentru că am o familie mare, o soție și un băiat inteligent care înțelege multe lucruri. E un caz despre care nu mă simt confortabil să discut. Dar, încă o dată, nevinovăția mea a fost dovedită. Asta mă face mândru”, a declarat Ronaldo conform TheSun.

Încă se judecă

Potrivit TMZ Sports, Ronaldo i-a cerut judecătorului să renunțe la cazul aflat în continuare pe rol, prin niște documente în care se arată și faptul că acesta a plătit-o pe Kathryn Mayorga cu suma de 375.000 de lire

Sursa citată a scos la iveală adevărul, după ce femeia a dezvăluit că a luat bani de la starul portughez și că a semnat un contract de confidențialitate cu acesta.  

Mayorga a avut nevoie de nouă ani pentru a-și face curaj să spună care este numele celui care ar fi violat-o, deși a mers la poliție încă din seara respectivă. În 2018, a pronunțat pentru prima dată numele portughezului în acest caz. 

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează