INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo mărturisește: „Mă simt ca într-o cușcă! Aș plăti să-mi recapăt intimitatea”

Cristiano Ronaldo, dezvăluire tulburătoare: „Mă simt ca într-o cușcă” // sursă foto: Imago
Cristiano Ronaldo, dezvăluire tulburătoare: „Mă simt ca într-o cușcă” // sursă foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 12:43 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 14:36

Cristiano Ronaldo (36 de ani) le transmite oamenilor că faima nu aduce și fericire, plângându-se că nu a ieșit în parc deloc în ultimii doi ani alături de Georgina și copiii săi.

Deși pare că are tot ce își dorește, Cristiano se plânge. „Dacă aș putea, aș plăti pentru a-mi recupera intimitatea. Oamenii spun: . Nu e totul. Știți de câte ori am fost în parc cu copiii în ultimii doi ani? Niciodată!”, a declarat Ronaldo în Daily Mail.

Cristiano Ronaldo: „Mai târziu, cauți intimitate. Și nu mai e intimitate”

„Dacă am merge în parc, dintr-o dată, am fi înconjurați. Copiii ar fi nervoși, eu m-aș enerva, la fel iubita. Mă simt ca într-o cușcă, însă e prea târziu să mai schimb ceva”.

Jucătorul lui United a încheiat: „E plictisitor să fii în pielea mea. Când capeți notorietate, totul e frumos. Ești faimos, un jucător fantastic, câștigi trofee, ajungi pe coperta ziarelor, la televiziune. Mai târziu, cauți intimitate. Și nu mai e intimitate”.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a lăsat-o pe Juventus pentru Manchester United

„Mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino. 

Suporterii «bianconeri» mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. 

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe conturile sale de socializare.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Premieră după 25 de ani la naționala Angliei! Tot cu Southgate implicat!

Messi s-a certat cu jurnaliștii argentinieni: „M-ați tratat ca pe un ratat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
103538191253799
Paco Raceanu  •  09 Septembrie 2021, 17:11

Mda, e prea profund subiectul intimitatii persoanei pt „plebea saraca (la portofel si la duh)”!

depeche
depeche  •  09 Septembrie 2021, 16:54
Postat de Paco Raceanu pe 09 Septembrie 2021, 15:31

Pierzi esenta subiectului. Sigur ca poate cumpa cam tot ce-si doreste material (parcuri, insule, poate si ceva tari, exagerand). Dar aici este vorba despre intimitatea persoanei in sanul societatii, de care el nu mai are parte, caci a pierdut-o si asta, intimitatea, nu se poate cumpara. Adica, isi poate cumpara un parc, dar ca sa se simta in largul sau si sa beneficieze de intimitate ar trebui sa fie singur (cu familia) in tot parcul respectiv. Or, aici este esenta, ca el nu mai poate trai in societate, impreuna cu ceilalti, si sa si beneficieze de intimitatea specifica celorlalti. Asta e pretul pe care trebui sa-l plateasca orice persoana cu notorietate mare. Noi nu putem realiza efectul negativ al acestui pret, caci nu suntem in situatia lor.

Nu am pierdut-o, era o gluma. Il inteleg insa niciodata o vedeta nu a fost un om normal in societate. Toti stiu asta de la bun inceput :) Contractele de publicitate, media, social media (unde e fff prezent chiar si acum, cand nu se poate duce in parc) l-au facut si il fac celebru.

freddy
freddy  •  09 Septembrie 2021, 16:27

Bleah, saraca fata bogata! Boss...retrage-te azi. AZI! Muta-te intr-un orasel mic din portocalia, rupe orice legatura cu media si in maxim 1 an lumea te uita. Nu esti Hitler sa te vâneze cineva. O sa poti pescui linistit. Vai ce nefericit sunt cu juma de miliard de euro avere. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează