INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

video + foto Ronaldo, imagini nemaivăzute în cariera sa! » S-a întâmplat în meciul Aston Villa - Manchester United

Cristiano Ronaldo, în duel cu Tyron Mings/ foto Imago Images +7   FOTO
Cristiano Ronaldo, în duel cu Tyron Mings/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 10:58 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 12:23

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Tyron Mings (29 de ani) s-au luat la trântă în meciul Aston Villa - Manchester United 3-1.

La scorul de 3-1, în minutul 60, camerele au surprins un moment violent între Ronaldo și Mings. Garnacho, extrema lui Manchester United, a avansat în banda stângă, de unde a încercat să-i centreze lui Cristiano.

foto: Gulliver/GettyImages
foto: Gulliver/GettyImages
foto: Gulliver/GettyImages
foto: Imago
foto: Imago
+3 FOTO

Doar că portughezul era ocupat cu un alt meci, unul de luptă. Ronaldo a încercat să-i ia fața lui Mings în careu, dar a fost ținut de fundaș. Lusitanul nu s-a lăsat mai prejos și l-a apucat de braț pe fundaș, trântindu-l la pământ. Nici englezul nu i-a dat drumul lui Cristiano, iar între cei doi au intervenit ceilalți jucători de pe teren și s-a creat un meleu.

Ziua derby-urilor în Europa » Juventus, victorie în „Derby d'Italia”! VIDEO cu finalul incendiar din „clasicul” Greciei: gol în minutul 90+13
DERBY-URI
Ziua derby-urilor în Europa » Juventus, victorie în „Derby d'Italia”! VIDEO cu finalul incendiar din „clasicul” Greciei: gol în minutul 90+13

Faza a fost analizată la VAR pentru un potențial cartonaș roșu din cauza comportamentului nesportiv. Arbitrii nu au considerat gaza suficient de gravă pentru a acorda vreun „roșu”, iar cei doi au scăpat doar cu un „galben” primit de la Anthony Taylor.

Aston Villa - Manchester United 3-1

La fotbal, meciul a avut un câștigător clar, Aston Villa. Jucătorii i-au oferit un debut perfect lui Unai Emery și au surclasat-o pe Manchester United.

Bailey și Digne au dus repede scorul la 2-0, în doar 11 minute. „Diavolii” au avut o tresărire de orgoliu înainte de pauză, când șutul din voleu al lui Shaw a fost deviat în proprie poartă de Ramsey.

Englezul s-a revanșat și a marcat al treilea gol al celor de la Aston Villa, care a urcat pe locul 13 în Premier League. Manchester United este pe 5, la 3 puncte de Tottenham, echipa de pe poziți a 4-a.

VIDEO. Rezumat Aston Villa - Manchester United 3-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Azi au loc tragerile la sorți pentru optimile Champions League și play-off-ul Europa League » Cum arată urnele

Ștefan Radu, protagonist în scandalul din AS Roma - Lazio! Gestul care a declanșat o încăierare generală

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
Le5ttat
Le5ttat  •  07 Noiembrie 2022, 13:26

Din pacate incepe decaderea... si in unele momente se vede urat. E greu pentru un zeu sa isi accepte conditia de muritor. Tocmai de aceea se vad mai tare aceste lucruri la Cristiano Ronaldo, acelasi lucru fiind aproape trecut cu vederea in cazul altora. Oricum, in afara de max 5 nume, antrenorii Olandezi nu sunt potriviti pentru a antrena in afara Tarilor de Jos. Iar ten Hag, nu face parte din cei 5. Mai de graba e in oala cu Koeman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează