INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Cristiano Ronaldo e antipatic!” » Cine este modelul care nu-l place pe portughez

Anna Falchi +14   FOTO
Anna Falchi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 13:12 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 13:20

Modelul Anna Falchi (48 de ani), renumită pentru afinitatea pe care o are pentru Lazio, i-a pus un calificativ lui Cristiano Ronaldo chiar înaintea meciului dintre jucătorii antrenați de Simone Inzaghi și Juventus.

La inițiativa Gazzetta dello Sport, mai multe vedete din Italia au comentat întânirea dintre Lazio și Juventus, Anna Falchi îndrăznind să îl descrie pe Cristiano Ronaldo, în termeni nu tocmai pe placul fanilor torinezi: „Cristiano este antipatic”.

+10 FOTO

Probleme pentru Lazio

Simone Inzaghi (44 de ani) nu se va putea baza pe Ciro ImmobileThomas Strakosha și Lucas Leiva la meciul cu Juventus, din Serie A. Cei trei nu au primit undă verde din partea ASL, fiind testați pozitiv cu Covid-19. Ieri, de la laboratorul din Avellino, primiseră vestea că testele au ieșit negative, apoi cei trei fotbaliști au fost testați pozitiv la Roma și au rămas în afara lotului pentru meciul cu Juventus.

Cristiano Ronaldo vine cu un nou challenge: the Living Room Cup

Citește mai multe știri din fotbal:

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire inedită: „Îmi e dragă Anamaria Prodan, am fost mai apropiați în America. Dar dacă o luam de nevastă, ne omoram!”

Gigi Becali, gest fantastic pentru Marius Șumudică după ce familia antrenorului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  08 Noiembrie 2020, 18:14

Ha, ha, unei fufe care i-a fost foaaaaarte simpatic un mascul 'feroce" ca Max Biaggi, cum sa-i mai placa un pricajit ca Ronaldo ?

johanisoaia
johanisoaia  •  08 Noiembrie 2020, 14:22

Ce "jucatori" ii sunt simpatici duduiei? Paolo di Canio ori cei din nationala Frantei? /s

Vezi toate comentariile (2)
Comentează