INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cum a șocat Cristiano Ronaldo un adversar din Serie A: „Nu am crezut niciodată asta”

Cristiano Ronaldo și Emmanuel Gyasi // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo și Emmanuel Gyasi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 09:47 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 10:36

Emmanuel Gyasi (27 de ani), extrema stânga a celor de la Spezia, își va aminti mereu meciul jucat cu Juventus pe 2 martie, chiar dacă a fost pierdut de echipa sa, scor 0-3.

În a doua sa întâlnire cu Cristiano Ronaldo, fotbalistul ghanez a avut parte de o surpriză colosală. Mergând spre vestiare, Gyasi a fost întâmpinat de Cristiano Ronaldo, care îl aștepta pentru a-i da tricoul său, după ce la primul meci direct nu a putut să facă asta.

Povestește Emmanuel Gyasi: „Când a venit la mine, m-a îmbrățișat și m-a întrebat ce fac, am fost foarte fericit. În timpul meciului îmi amintesc că eram foarte emoționat, scorul era 0-0 și l-am văzut pe Cristiano mergând rapid spre tuneluri imediat după ce arbitrul a fluierat sfârșitul primei reprize. Am crezut că nu voi primi tricoul, dar apoi am intrat la vestiare și l-am văzut așteptându-mă. A fost un șoc. După meci, ne-am întâlnit din nou și am discutat. Este un jucător fantastic, o persoană fantastică”.

Emmanuel Gyasi: „Nu îmi venea să cred că Ronaldo își amintea de mine”

În noiembrie 2020, la meciul din tur, în care Juventus s-a impus cu 4-1, cu o „dublă” CR7, Gyasi i-a cerut tricoul idolului său. Cristiano nu a putut să i-l dea, însă nu și-a șters momentul din memorie.

„Pentru mine, este un idol, așa că a fost un vis devenit realitate. Este idolul meu, mereu am visat ca într-o bună zi să joc pe același teren cu el. Nu am crezut niciodată că avea să se întâmple așa curând. Îmi amintesc primul joc. Am mers să îl văd, am vorbit dar, din păcate, nu mi-a putut da tricoul”, a spus Gyasi pentru Joy Sport, citat de AS. 

„La al doilea meci, chiar înainte de fluierul de start, a venit la mine și m-a întrebat «Gyasi, ce faci?» Am fost șocat. Cum era posibil să își amintească de mine? Am fost surprins, nu îmi venea să cred că Ronaldo își amintea de mine după atât timp. Au fost multe zile între cele două meciuri, așa că ar fi putut uita că îmi promisese tricoul”, a adăugat el. 

4 goluri și 5 pase decisiveare Gyasi în Serie A în acest sezon, în 28 de meciuri

VIDEO: cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri din Serie A:

Roberto D'Aversa i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Sunt jucători diferiți”

Situație complicată » Maurizio Sarri, aproape de revenirea pe banca tehnică, dar este în continuare sub contract cu Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close