INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Roberto D'Aversa i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Sunt jucători diferiți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 10:54 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:25

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a oferit un interviu în care a vorbit despre internaționalii români din lotul „gialloblu”, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Roberto D'Aversa a analizat situația clubului emilian, care se află în zona roșie a clasamentului și cu șanse mici de a se salva de la retrogadare. Antrenorul Parmei crede că echipa sa poate continua în Serie A și în sezonul următor, mai ales că în următoarele meciuri vor întâlni formațiile aflate în a doua jumătate a clasamentului.

Roberto D'Aversa: „Man și Mihăilă sunt jucători diferiți”

Roberto D'Aversa i-a lăudat pe cei doi internaționali români din lotul Parmei, Dennis Man și Valentin Mihăilă, când a fost prezent în studioul „Sportitalia”, unde a prefațat partida cu Benevento din runda următoare.

Man și Mihăilă sunt jucători diferiți. Man e mai bun din punct de vedere tehnic decât Mihăilă, dar acesta are calități superioare atunci când sunt spații libere pe teren. Mihăilă are o viteză excelentă, iar dacă ar reuși să fie cinic în careu, ar putea fi devastator. Dennis, de cealaltă parte, ar trebui să se folosească mai mult de calitățile fizice. De asemenea, este foarte puternic și el, poate fi la fel de rezistent. Mihăilă aleargă mult, iar apoi își revine în timpul meciului”, a declarat Roberto D'Aversa.

1 assista oferit Dennis Man în tricoul „gialloblu”, în 9 meciuri jucate în Serie A

3 goluria marcat Valentin Mihăilă pentru Parma. În cele 13 partide disputate pentru formația de pe Stadio Ennio Tardini, olteanul a oferit și două pase de gol

Credem în salvare. Unii deja ne văd retrogadați și asta ar trebui să ne motiveze. Văd că cei de la Cagliari și-au revenit cu noul antrenor, dar au fost ghinioniști cu Spezia. Sâmbătă, o să avem un meci extrem de important cu Benevento. Trebuie neapărat să câștigăm. Am irosit foarte multe puncte în deplasare. Cei de la Benevento au moralul mai ridicat după victoria cu Juventus de la Torino. Am putea să ne salvăm și cu mai puțin de 40 de puncte la finalul sezonului, dar totul va depinde de înfruntările directe cu Torino, Cagliari și Benevento.

Roberto D'Aversa, antrenor Parma

VIDEO. Silviu Bogdan povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește și alte știri din Serie A:

Veste proastă pentru Ciprian Tătărușanu » AC Milan a întocmit o listă de posibili înlocuitori pentru Donnarumma

Situație complicată » Maurizio Sarri, aproape de revenirea pe banca tehnică, dar este în continuare sub contract cu Juventus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
caoradea
caoradea  •  02 Aprilie 2021, 13:53

Alta stire de cancan, dc ar fi asa de buni macar ar fi titulari meci de meci... La cate meciuri au fost titulari ? Ca si asa va pricepeti la statistici .... Dati niste cifre de zici ca vom juca finala CE sau CM confoem analizelor voastre... Sincer, pt aceste articole nu v-as da salariu... Dar na, nu sunt patron la GSP....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează