INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Cristiano Ronaldo, forțat să plece de la Juve?! » "E o chichiță de care poate profita"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 17:09

Cristiano Ronaldo (33 de ani), starul lui Juventus Torino, ar putea fi obligat să părăsească Italia pentru campionatul intern din Portugalia.  

Scandalul sexual în care este implicat Ronaldo (vezi detalii AICI) poate avea urmări serioase și pe piața transferurilor. 

Avocatul spaniol Emilio Cortes a lansat o ipoteză pe care fanii torinezi nici nu vor să o ia în calcul: "Legile în Europa și în Statele Unite ale Americii sunt total diferite. Autoritățile din America au posibilitatea de a solicita extrădarea lui Cristiano Ronaldo atât timp cât nu se află în țara de origine, Portugalia. E o chichiță de care fotbalistul poate profita".

 În cazul în care s-ar teme de o condamnare în SUA, Sporting ar fi cea mai probabilă destinație, Cristiano Ronaldo fiind un produs al academiei clubului din Lisabona. 

CR7 are deja o condamnare cu suspendare în Spania, pentru fraudă fiscală. 

Vezi și: Poliția din Las Vegas anunță că n-a rătăcit nicio probă din dosarul de viol: "Ronaldo va fi audiat!" » Cum ar evita Cristiano extrădarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  11 Octombrie 2018, 11:08

Ce inseamna viol? Daca ea nu mai vrea si eu poftesc in continuare, se cheama viol? Da' ce-as putea face cu o femeie in camera, pe care am avut-o pana cum 5 minute? Sa chem alta? Sa dau navala prin alte camere? S-o dau afara ? Sa aduc din start cate 2-3-4 ca sa am la nevoie?

caminero
caminero  •  11 Octombrie 2018, 09:23

Să mai ai încredere în *** futomodelele de azi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203969959118606
Calin Catalin  •  11 Octombrie 2018, 08:24

de ce nu merge in puscarie ??? acolo e locul celor care violeaza !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează