CAMPIONATE    •   SCANDAL

Cristiano Ronaldo, forțat să plece de la Juve?! » "E o chichiță de care poate profita"

Miercuri, 10 Octombrie

Cristiano Ronaldo (33 de ani), starul lui Juventus Torino, ar putea fi obligat să părăsească Italia pentru campionatul intern din Portugalia.  Scandalul sexual în care este implicat Ronaldo (vezi detalii AICI) poate avea urmări serioase și pe piața transferurilor. 

Avocatul spaniol Emilio Cortes a lansat o ipoteză pe care fanii torinezi nici nu vor să o ia în calcul: "Legile în Europa și în Statele Unite ale Americii sunt total diferite. Autoritățile din America au posibilitatea de a solicita extrădarea lui Cristiano Ronaldo atât timp cât nu se află în țara de origine, Portugalia. E o chichiță de care fotbalistul poate profita".

 În cazul în care s-ar teme de o condamnare în SUA, Sporting ar fi cea mai probabilă destinație, Cristiano Ronaldo fiind un produs al academiei clubului din Lisabona. 

CR7 are deja o condamnare cu suspendare în Spania, pentru fraudă fiscală. 

Vezi și: Poliția din Las Vegas anunță că n-a rătăcit nicio probă din dosarul de viol: "Ronaldo va fi audiat!" » Cum ar evita Cristiano extrădarea

Comentarii (15 ) Adaugă comentariu

ray51  •  11 Octombrie 2018, 11:08

Ce inseamna viol? Daca ea nu mai vrea si eu poftesc in continuare, se cheama viol? Da' ce-as putea face cu o femeie in camera, pe care am avut-o pana cum 5 minute? Sa chem alta? Sa dau navala prin alte camere? S-o dau afara ? Sa aduc din start cate 2-3-4 ca sa am la nevoie?

caminero  •  11 Octombrie 2018, 09:23

Să mai ai încredere în *** futomodelele de azi ...

Calin Catalin  •  11 Octombrie 2018, 08:24

de ce nu merge in puscarie ??? acolo e locul celor care violeaza !!!

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×