INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIȚIE

FOTO Cea mai scumpă cerere în căsătorie din lumea fotbalului! Suma pe care Cristiano Ronaldo ar fi plătit-o pentru inelul de logodnă al Georginei

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ cristiano +48   FOTO
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ cristiano

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 21:52 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 23:19

Cristiano Ronaldo (35 de ani) ar fi cheltuit o avere pentru inelul de logodnă pe care i l-a oferit Georginei Rodriguez (26 de ani).

De curând, presa internațională a scris despre cererea în căsătorie pe care starul lui Juventus i-ar fi făcut-o Georginei, argentinianca cu care se iubește de mai bine de 3 ani. Cuplul nu a confirmat sau infirmat zvonurile, însă una dintre acțiunile recente ale Georginei din social media le-a alimentat. 

+44 FOTO

Georgina a comentat la o poză cu un inel în valoare de 664.000 euro, părând extrem de entuziasmată de respectiva bijuterie. Suma plătită de Ronaldo ar intra direct pe locul 1 în topul celor mai scumpe ineluri de logodnă oferite de fotbaliști către iubite, informează The Sun, care citează Gambling Deals.

FOTO Cea mai scumpă cerere în căsătorie din lumea fotbalului! Suma pe care Cristiano Ronaldo ar fi plătit-o pentru inelul de logodnă al Georginei
sursă foto: captură @ The Sun

Suma plătită de Ronaldo umbrește orice altă achiziție

Inelul oferit de Jordan Pickford, portarul lui Everton, iubitei Megan Davison a costat 540.000 euro, în timp ce Ashley Cole i-a oferit lui Cheryl o bijuterie în valoare de 297.000 euro! Astfel, cei 664.000 de euro pe care Ronaldo i-ar fi plătit reprezintă de departe cea mai importantă sumă achitată de vreun fotbalist.

Cristiano și Georgina au împreună o fată în vârstă de 2 ani, Alana, în timp ce aceștia îi au în grija lor și pe Cristiano Jr. și gemenii Eva și Mateo, cei trei fiind copii ai lui Ronaldo cu mame surogat.

M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că o iubesc. Ne vom căsători într-o bună zi, cu siguranță. Acesta este și visul mamei mele - Cristiano Ronaldo despre Georgina Rodriguez în 2019

Mai multe știri:

Anamaria Prodan, apariție interzisă minorilor! Patroana lui Hermannstadt a arătat „mai mult decât prevede legea”

Adam Nemec, în ofsaid » Imaginea cu care Zuzana l-a dat de gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2020, 09:13

Oricum e mult mai mica decat suma platita lui Kathryn Mayorga ca sa-si retraga plangerea pntru viol ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează